dig_chohano Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 lane je ljakse, nije što smo mi punkeri nego nam ne treba još jedan. što kaže duja treba voditi računa i o hemijiNemamo niti jednog igrača koji svojim levelom džiberluka može da parira šjor Lanetu Jovanoviću. Gledao sam ga dosta puta uvde dok je igrao za Anderleht, nama to jednostavno ne treba te bih molio Kokezu da interveniše.
Ted Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 pa sa ovom ekipom mi bismo trebali biti prvi do kraja. možda se dokopamo i kupa uefa, ili kako se već zove..a Zvezdino proleće?
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 pantara je klinac koji je zatezao sa ugovorom cele polusezone pa je trenirao sa omladincima. gledao sam ga jedno poluvreme na poslednjoj prošlosezonskoj utakmici protivu spartaka i mali je delovao kao najveći talenat do sada, bolji od bilo kog omladinca kog smo do sada izbacili. što implicira da će biti zavaljen brzinom munje, mada kako đuroni ima trenutno i ozbiljnijih problema možda ta munja i ne blesne odmah.samo se nadam
gone fishing Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 klinac je novi mijat, naše najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, za klasu je bolji od živkovića npr, to sve na osnovu prijateljskih mečeva prošlog leta kada su oni debitovali, šteta samo što će otići za 6 meseci <_<
crazy_nasta Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Objavljen neki tekst o Dedoviću i njegovom učešću u fudbalskim transferima.http://www.cins.rs/srpski/research_stories/article/vodje-alkatraza-u-fudbalskom-biznisuOsvanuo jutros.
Filipenko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Brate, ovaj tekst je zapravo ovaploćenje najcrnjih snova i pretpostavki koje smo imali, a za koje su nam vazda pričali da preterujemo
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (edited) Srećan 60. rodjendan!!!http://www.youtube.com/watch?v=k4SLSlSmW74 Edited January 20, 2014 by kud u maglu Simovicu
MocaVukotic Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 pantara je klinac koji je zatezao sa ugovorom cele polusezone pa je trenirao sa omladincima. gledao sam ga jedno poluvreme na poslednjoj prošlosezonskoj utakmici protivu spartaka i mali je delovao kao najveći talenat do sada, bolji od bilo kog omladinca kog smo do sada izbacili. što implicira da će biti zavaljen brzinom munje, mada kako đuroni ima trenutno i ozbiljnijih problema možda ta munja i ne blesne odmah.samo se nadam klinac je novi mijat, naše najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, za klasu je bolji od živkovića npr, to sve na osnovu prijateljskih mečeva prošlog leta kada su oni debitovali, šteta samo što će otići za 6 meseci <_<nikad čuo, što samo potvrđuje kolko je počeo da me boli... plajvaz
Filipenko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Drago mi je što sam se vratio u Partizan i moram da priznam da me je Albert Nađ iznenadio idejom da potpišemo ugovor jer je prvobitni plan bio samo da treniram i održavam formu u iščekivanju inostranog angažmana. Ali, čim smo prvi put seli za sto, sve smo se dogovorili za deset minuta.
MiddleClass Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nemamo niti jednog igrača koji svojim levelom džiberluka može da parira šjor Lanetu Jovanoviću. Gledao sam ga dosta puta uvde dok je igrao za Anderleht, nama to jednostavno ne treba te bih molio Kokezu da interveniše.Ovo je ziva istina. Lane i Danko bi vam bila top pojacanja u fudbalskom smislu, ali su u ljudskom dvije najgore osobe koje su presle prag reprezentacije u potonjih x godina! Danko pogotovo!
Lord Stef Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Spisak fudbalera Partizana koji putuju na drugi deo priprema u Belek:Golmani: Živko Živković, Nikola Petrović i Milan Lukač.Odbrana: Vladimir Volkov, Miroslav Vulićević, Nemanja Petrović, Vojislav Stanković, Nikola Aksentijević, Branislav Trajković, Milan Obradović, Nikola Gulan, Saša Ivković.Vezni red: Predrag Luka, Darko Brašanac, Matija Ljujić, Nikola Drinčić, Saša Marković, Saša Ilić, Petar Grbić, Filip Malbašić, Miloš Jojić, Nikola Ninković, Andrija Živković i Danilo Pantić.Napad: Dejan Georgijević, Fofana Beko, Petar Škuletić, Danko Lazović.Ljujic i Georgijevic su iz omladinske skole? Jesu li cemu (narocito Georgijevic)?
Kreator Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Da li se Milan Lukač oporavio od povrede? Je li trenirao ovih dana sa ostatkom ekipe pošto vidim da ide u Tursku.?
Geo Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nema Ostojica na spisku ? Jel otisao negde ili su ga ostavili iz predustroznosti da ne ispovredjuje saigrace ...
Recommended Posts