Ted Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 kakvo je ovo zatišje? Dane i Lane samo što nisu potpisali + neki lik iz Brage....mušema na vidiku!!!
April Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ma važi.Ovo je tek kompletan raspad u najavi. Prelazni rok nije samo potpisivanje, u ozbiljnim firmama to je i čistilište za kojekakve stankoviće, malbašiće, grbiće i ine, koji i dalje peru pare za vampire FKP. Mene sve podseća na Bunja style.
Ted Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 prelazni rok počinje 20. valjda....iskreno, očekujem da ga useru, onako već tradicionalno....recimo da prodaju Živkovića, produže ugovor sa SMarkovićem i Stankovićem itd.ovo što je do sada potpisano svakako ima veći kvalitet od onoga što se nalazilo na tim pozicijama. doduše ne nekim pozicijama se i nije nalazilo ništa, što je bio osnovni problem, recimo na desnom beku ili u napadu. Drinčić je svakako upgrade kao i ovaj rmpalija iz Voše. mada i tu treba biti iskren, upgrade u odnosu na Voju&Ostoju nije neko postignuće.
MocaVukotic Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 ne znam, al mene nekako počeo da boli kurac. mislim, vratiće se to opet na staro, ali eo već par meseci ništa. ni ti likovi iz voše što kao dolaze, ni lane, ni ova sranja po evropi što smo dožiljavali, ni ova jesen, ni ovo oko đure, novi trener, to sam jedva i ispratio, sve me nešto zabole... još od jojićevog gola u prošlosezonskom derbiju. nekako mi sad basket opet preuzeo primat.
ZokiAsov Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Djura radi i iz tvorze, reko je sve pare sto sam ukrao preusmerite na pojacanja. Ako dodje i ovaj Koeljo, bicemo jaki ko zemlja.
Ted Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Potpredsednik Partizana Mile Jovičić, zvani burek, potvrdio da bi crno-beli želeli da na proleće u svojim redovima vide i napadača Danka Lazovića i štopera iz Brage Nunja Koelja. Portugalski stoper ima manjih zdravstvenih problema, pegavi tifus i prelom butne kosti, ali Jovičić uverava da će biti spreman za drugi deo priprema. "Lane" Jovanović nije opcija. Pregovori su vođeni ali do dogovora nije došlo. Naime, ovaj igrač zahteva novac za svoj angažman. Uprava je ovakav zahtev ocenila kao pretenciozan i nerazuman.
ZokiAsov Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Srpski internet bruji da je sa Dankom zavrsen posao...
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 već trenira sa nama, slobodan je agent™poznavajući ažurnost uprave, pogotovu u ovim teškim trenucima, ne bi me iznenadilo da potpiše.........za neke izraelce
MayDay Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 A sto PSZ izgleda hoce Lazu Markovica da mazne od Benfike za 40M?
Filipenko Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dominacija na novoj tzv. Montevideo bljuzgariji. Provode se, a za Đuru ne haju.
Dr Arslanagić Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 već trenira sa nama, slobodan je agent™poznavajući ažurnost uprave, pogotovu u ovim teškim trenucima, ne bi me iznenadilo da potpiše.........za neke izraelceNa transfermarktu su nam ga već upisali.Đura iz mardelja jebe, ne vadi!
Filipenko Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ovo izgleda kao da Đuri u odsustvu poslovni partneri otimaju sav novac, prelivajući ga preko računa Partizana Ostaviće čoveka golog i bosog, sva sreća pa ovaj zna da šije lepa odela...
dranata Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Priča se da nas Sneška napušta. I odlazi na višu funkciju. U Nemanjinu.
Recommended Posts