Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

Stankovic i Ostojic, kakva dva talenta u mozak... Doduse Donji Srem nam tradicionalno ne lezi, pokradeni smo za penal i tako to.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

2-0 za Donji SremSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Nadajmo se da je ovo početak strmoglava na neko šesto ili sedmo mesto na tabeli, gde valja ostati do kraja sezone.

Posted

Sta bi ovo? Ne moze coek ni na branc da ode a da mu se ne smuci zivot. Al za bolje i nismo...

Posted

Ne valja vam vranje ;-)Ne znam kako su ovi poveli, ali dajete jos dva do kraja. Ogromna je razlika u kvalitetu.

Posted

Namjestio Djura iz 2-1.Ako preokrenete kukacemo da je namjesteno, ako ne preokrenete zajebavacemo vas.win-win

Posted

Eto vam preokret 3-2Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Posle bolnog poraza u derbiju, pravo vreme da se odigra jedna leprsava, namestena utakmica.

Posted

Ako je suditi po ovom opisu, snimak golova će biti suva atrakcija:

Jojić je izveo slobodan udarac blago sa desne strane, a loptu je nabacio skroz kod dalje stative, za Vojislava Stankovića, čiji je udarac poslao loptu na stativu, a odane se ona odbila o golmana Belića i ušla u mrežu.
Partizanu 3:2 doneo Miloš Jojić, dvaput odigravši glavom, dok je stajao na ivici kaznenog prostora, namestivši tako loptu za udarac kojim je loptu poslao u dalji, donji desni ugao gola Donjeg Srema.
Posted

Tole rutinski pobija glasine o odlasku :fantom:

Posted

Sad sam pogledao sazetak. Meni su smesniji golovi koje ste primili. Stankovic i Ostojic nisu igraci ni za Donji Srem. Posebno Stankovic.Kada sam se ukljucio u prenos delovalo je da mozete da date gol kad pozelite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...