Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted (edited)
:lolol: A ladno je na milisekund u kadru poster postave od pre par sezona, koju je vodio čika Plavi. U gornjem redu levo je legendarni Kleo (uspomene na kišni jesenji derbi 2009. mi samo naviru) ali i 1 isto tako nezaboravni Vašington ! Edited by borderline
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Mada, po nekim mojim informacijama, on do decembra preživeti neće, štagod se dogodilo.
Grobar junior?
Posted

Dorothy Ann Blank i ostali - Snežana i 7 dekadentnih patuljaka na marketinškom zadatku 'Otmi propusnicu Grobarskoj gamadi', drvena olovka (1937)7 patuljaka su Pospanko (Gruborko), LJutko (Nađ), Radiša (Raša) LJubiša (Tumbaković), Štediša (Đurić) Smeško (Mile Burek policajac) i Dobrica (Chempi) :thumbup:vrhunski

Posted

Nema Diga, pa cu ja reci... ``Brazilci imaju banane, a mi imamo tako jak sut....``

Posted (edited)

ispravite me ako grešim, ali da sam trener partizana i da želim da pobedim u derbiju, zar bih ostavio saleta ilića, đ na kvadrat i luku posle 2-3 dobre partije na klupi!?edit: a ova govna s tribina na doživotni prinudni rad zaravnjivanja pustog ostrva, za bolje nisu

Edited by twisted
Posted
ispravite me ako grešim, ali da sam trener partizana i da želim da pobedim u derbiju, zar bih ostavio saleta ilića, đ na kvadrat i luku posle 2-3 dobre partije na klupi!?edit: a ova govna s tribina na doživotni prinudni rad zaravnjivanja pustog ostrva, za bolje nisu
zato što je vuk rašović glup kao q a uz to i ziheraš. mislim da je i ješić bistriji od njega.na šta smo spali da nas ovaj tuntuz bude trener ...nema opravdanja što nisu igrali đemba đemba i saša ilić. ali je zato majmunu važno da igra nevidljiva neznalica saša marković. :isuse:igra dvelevenoge kojić a ne igra fofana. na stranu to što je ekipa nikad gora, nema par igrača što znaju da igraju fudbal a on uz to ove što znaju smesti na klupu..hoće šmeker da brani nulu :lolol: dobio je šta je zaslužio, i on i đurić koji ga je postavio za trenera.
Posted

Ko se namece za novog trenera?Tumbica ili Varga?

Posted
Mr. Woolf ima makar 2x jači tim
Mada bi za Zvezdu dugoročno bilo isplativije da su se zadovoljili bodom i ostavili Vuka na klupi, dečko stvarno nije kriv što mu je jedini igrač maltene njegovo godište i može da izdrži eventualno jedno poluvreme.. sa ovim ostalim rekreativcima ni Mateus ne bi ništa uradio. Jedini razlog zašto je Partizan trenutno u gornjem delu tabele je to što ih se većina uključujući i Zvezdu i dalje iz nekog razloga plaši. i zbog bodova od Novog Pazara
Posted

Pocinje sa dva zadnja bezvezna, gubimo na poluvremenu, izvodi jednog i ubacuje Ilica da igra pozadi, nastavljamo da igramo u istom sistemu do kraja utakmice. Cak i trecerazredni trener bi izveo Markovica na 20-25 minuta do kraja, ne bi poluspic menjao poluspica i tome slicno.

Posted

bio sam kući. nisam imao ništa bitno da radim. nisam gledao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...