borderline Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) A ladno je na milisekund u kadru poster postave od pre par sezona, koju je vodio čika Plavi. U gornjem redu levo je legendarni Kleo (uspomene na kišni jesenji derbi 2009. mi samo naviru) ali i 1 isto tako nezaboravni Vašington ! Edited November 1, 2013 by borderline
Dr Arslanagić Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Mada, po nekim mojim informacijama, on do decembra preživeti neće, štagod se dogodilo.Grobar junior?
Kreator Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dorothy Ann Blank i ostali - Snežana i 7 dekadentnih patuljaka na marketinškom zadatku 'Otmi propusnicu Grobarskoj gamadi', drvena olovka (1937)7 patuljaka su Pospanko (Gruborko), LJutko (Nađ), Radiša (Raša) LJubiša (Tumbaković), Štediša (Đurić) Smeško (Mile Burek policajac) i Dobrica (Chempi) vrhunski
ZokiAsov Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Nema Diga, pa cu ja reci... ``Brazilci imaju banane, a mi imamo tako jak sut....``
Filipenko Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9GAHRAVhKwIGrobarština.
twisted Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) ispravite me ako grešim, ali da sam trener partizana i da želim da pobedim u derbiju, zar bih ostavio saleta ilića, đ na kvadrat i luku posle 2-3 dobre partije na klupi!?edit: a ova govna s tribina na doživotni prinudni rad zaravnjivanja pustog ostrva, za bolje nisu Edited November 2, 2013 by twisted
Kreator Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ispravite me ako grešim, ali da sam trener partizana i da želim da pobedim u derbiju, zar bih ostavio saleta ilića, đ na kvadrat i luku posle 2-3 dobre partije na klupi!?edit: a ova govna s tribina na doživotni prinudni rad zaravnjivanja pustog ostrva, za bolje nisuzato što je vuk rašović glup kao q a uz to i ziheraš. mislim da je i ješić bistriji od njega.na šta smo spali da nas ovaj tuntuz bude trener ...nema opravdanja što nisu igrali đemba đemba i saša ilić. ali je zato majmunu važno da igra nevidljiva neznalica saša marković. igra dvelevenoge kojić a ne igra fofana. na stranu to što je ekipa nikad gora, nema par igrača što znaju da igraju fudbal a on uz to ove što znaju smesti na klupu..hoće šmeker da brani nulu dobio je šta je zaslužio, i on i đurić koji ga je postavio za trenera.
*edited by mod Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ko se namece za novog trenera?Tumbica ili Varga?
levi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Mr. Woolf ima makar 2x jači timMada bi za Zvezdu dugoročno bilo isplativije da su se zadovoljili bodom i ostavili Vuka na klupi, dečko stvarno nije kriv što mu je jedini igrač maltene njegovo godište i može da izdrži eventualno jedno poluvreme.. sa ovim ostalim rekreativcima ni Mateus ne bi ništa uradio. Jedini razlog zašto je Partizan trenutno u gornjem delu tabele je to što ih se većina uključujući i Zvezdu i dalje iz nekog razloga plaši. i zbog bodova od Novog Pazara
Goranz Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Pocinje sa dva zadnja bezvezna, gubimo na poluvremenu, izvodi jednog i ubacuje Ilica da igra pozadi, nastavljamo da igramo u istom sistemu do kraja utakmice. Cak i trecerazredni trener bi izveo Markovica na 20-25 minuta do kraja, ne bi poluspic menjao poluspica i tome slicno.
MocaVukotic Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 bio sam kući. nisam imao ništa bitno da radim. nisam gledao.
Recommended Posts