Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pravi covek za posao :lol:

Posted

Naravno da je pravi. Jednostavno neće priznati poraz i to je to - zahtev saveza ispunjen.

Posted

Zna li se tačan termin odigravanja onog što ljudi nazivaju derbijem?

Posted

Subota 2.11. u 18h, to je za sada zvanicna informacija.

Posted
Subota 2.11. u 18h, to je za sada zvanicna informacija.
:lolol:
Posted

Verujem da je smesno, evo promenicu.DOSADA nema informacija da ce biti drugi termin. Ili mozda DO SADA...Smesno, zar ne?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

znači u 18h osim ako mup ne proceni da postoji značajan rizik od nereda pa pomeri derbi na 14h, nikad se ne zna

Posted

Tako je Pita se I TV PRVA posto oni prenose, a Zvezda je vec odbila odlaganje xa nedeljuSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

18:00 ukoliko policija ne promeni

Posted
Verujem da je smesno, evo promenicu.DOSADA nema informacija da ce biti drugi termin. Ili mozda DO SADA...Smesno, zar ne?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne smejem se zato što si pogrešio, već - naprotiv - zato što si izrekao definiciju Jelenatm. Umesto da se unapred zna satnica svih utakmica lige, ovo 'za sada' zvuči kao da je u pitanju revijalni turnir penzionisanih traktordžija u Mokrinu.
Posted

EDIT: "U potrazi za napadačem najboljim badom"search.jpg

Posted
Ne smejem se zato što si pogrešio, već - naprotiv - zato što si izrekao definiciju Jelenatm. Umesto da se unapred zna satnica svih utakmica lige, ovo 'za sada' zvuči kao da je u pitanju revijalni turnir penzionisanih traktordžija u Mokrinu.
Policijska drzava...Crvena zvezda je odbila zahtev Zajednice superligaša da se pomeri termin 145. "večitog derbija" i on će definitivno biti odigran u subotu, 2. novembra.Kako se tri dana ranije igraju mečevi osmine finala Kupa Srbije, u Zajednici su došli na ideju da se meč pomeri za nedelju, ali su na "Marakani" odbacili takvu mogućnost uz napomenu da je kalendar takmičenja utvršen još letos i da ne postoji realan razlog da dođe do promene termina.Utakmica "večitih rivala" trebalo bi da počne u 18 časova, ali kako se radi o utakmici visokog rizika, poslednju reč o terminu imaće policija.
Posted

Pametno sa njihove strane. Pretpostavljaju da ćemo se mi iscimati u Nišu a oni prošetati kući protiv Kragujevca, ergo pred derbi ćemo biti umorniji a možda i lošije raspoloženi ishodom kup utakmica. Tome bih se i ja nadao da sam na njihovom mestu. Što je babi milo...

Posted

Thank God.... Ostojić 'kune' srećuhttp://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ostojic-kune-srecu-151059.html"Vidite i sami šta mi se dešava. Ponekad se i sam zapitam zašto nemam sreće. Taman dobijem priliku - stigne me povreda i odmah povredim dva svoja igrača, od kojih jednog pošaljem na višemesečni oporavak čime sam mu možda i ugrozio karijeru, a do tog trenutka je bio ubedljivo naš najbolji igrač. Oporavim se i nastavim da radim - dogodi mi se situacija nalik onoj u Jagodini gde sam dao sebi for rukom u sopstvenom šesnaestercu, a onda i zaradio drugi žuti karton i ostavio svoj tim sa devetoricom u polju, posle čega je odmah pao i treći gol, kao nagrada za moje odsustvo na terenu." jadikuje Ostojić....barem na neko vreme. Ostojića neće biti u sastavu za duel sa Napretkom ali bi u tim mogao da se vrati naredne nedelje, kada Partizan odlazi u goste Radničkom iz Niša u okviru osmine finala Kupa Srbije. :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...