assück Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Srecan nam rodjendan. Neka tece veceraskakav je viski? pitao sam tamo na zestini ali mi niko nije odgovorio
dig_chohano Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Uz ime koje dobiješ na rođenju je Partizan jedina konstanta. Sve ostalo može da te izda, razočara, prevari, posle čega se okreneš i odeš. Često sa razlogom. A ovde razloga onoliko. I opet si tu, nadaš se kad nade nema i raduješ se stvarima koje su realno nebitne. Sanjaš nemoguće, ignorišeš realnost, voliš Partizan. Jebo nam pas mater i srećan nam rođendan.
Њујоркер Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 kakav je viski? pitao sam tamo na zestini ali mi niko nije odgovorioPitak. Aromatican je, i pomalo slatkast. S obzirom da ga pijem s ledom, da hocu, celu flasu bi mogao da sljustim nocas, kako lagano klizi.Vise vuce na skoc, nego na ostale kanadske viskije.
MayDay Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YuSlNhQkeWMSrećan Rodjendan, my love!
assück Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Pitak. Aromatican je, i pomalo slatkast. S obzirom da ga pijem s ledom, da hocu, celu flasu bi mogao da sljustim nocas, kako lagano klizi.Vise vuce na skoc, nego na ostale kanadske viskije.hvala
Filipenko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 trolujetejoš jednom, srećan rođendan najdražem klubuhttp://youtu.be/aiykDgCZigI 10:45"Prolaze bivšom ulicom Maršala Tita, sada Srpskih vladara..."9. maj 1985. godina je u pitanju...
MayDay Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Da, ali je prikazivano 2003 u Trezoru na RTS. Moguće da je komentar iz tog prikaza, a ne iz originalnog prenosa.
Filipenko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 U pravu si. Detektor mi je baždaren na malu deltu, pa se pali i u najsitnijim slučajevima...
*edited by mod Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Srecno nam bilo i ziveli! Na ovo Digovo i nema sta vise da se doda.
April Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Umesto ovih pičkica na Areni, na ES2 možete gledati kako odrasli muškarci igraju fudbal, Leverkusen - Bajern
nerevar Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 igra sranje standardno od kada nam je tugaljivi rasara na klupi. tacno mi ga zao sa onim okicama. :cry:kojic cepanica promasio sport. zasto nam ne igra fofana, kome da uvaljamo ovo drvo kojica.
Filipenko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Brate mili, da li je moguće da se Kojić bavi profesionalno fudbalom. Pa onakvu realizaciju šansi može svako da ima, bez dana treninga. Neshvatljivo.
Recommended Posts