MiddleClass Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Primice vas Dzomba u Kulu ili Rajo u Zetu da budete domacini.
ZokiAsov Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ma nek uzmu dusmani, izgradicemo jos lepsi i stariji. Biznis plan je kod Zeca, Alek ce dovesti investitore, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole... PRTZN!
copkillah Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Može država da uzme stadion Partizanu, pa da Partizan od države uzme 100-200 miliona evra posle tužbe u Strazburu. U stvari, to bi bio idealan plan da Partizan uzme pare, Đuro i Ružiću
bradilko Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 ma nek nam uzmu stadijon i nece biti vlade stabilne ix godina .bicemo duhovi u jednoj jadnoj zemlji kao i sto treba i jednog dana kad juga zazivi podignut ce se nas Partizan jer mi nismo nacional.mi smo duh rusoove jevrope,brisel je nas glavni grad a vi drugi ste regional iz velike cetvorke!red nekovi
Muwan Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Najjače je to što stanovite banke imaju hipoteku nad tim stadionom kao garanciju pozajmica Partizanu.
April Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Da se ja pitam, mi bi odavno igrali na Teleoptiku. Nadam se stadionu koji neće imati južnu tribinu.
teacher Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Najjače je to što stanovite banke imaju hipoteku nad tim stadionom kao garanciju pozajmica Partizanu.I tu otprilike treba tražiti motiv za priču oko uzimanja stadiona...Sent from my iPad using Tapatalk HD
Antagonist Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Ja bih pre rekao da to ima veze sa privatizacijom, i obezvredjivanjem ionako unistenog kluba. Edited October 3, 2013 by Antagonist
harper lee Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ja bih pre rekao da to ima veze sa privatizacijom, i obezvredjivanjem ionako unistenog kluba.Naravno. Ocekujem isti scenario i sa Marakanom. Ko bude hteo da kupi Zvezdu i Partizan kupice samo dugove, zaposlene i ime.
katamaran Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) bicemo duhovi u jednoj jadnoj zemlji Naše će sjene lutati po Beogradu, hodati po Marakani i plašiti gospodu Edited October 3, 2013 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 sevaj munjo udri grome partizane šampionesrećan nam rođendan braćo:)
Recommended Posts