nerevar Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 koja rasprava ejElem, Rasovicu, nisi ti za ovaj posao, napusti objekat. Nikolic ga je danas oducio od fudbala.
*edited by mod Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 To ona sto je ispala u roku od odmah i sto ju je posle ganjala policija? :DProsto se vidi da je Arenu preuzela drzavna firma.Inace tekma ocekivani smor. jedino sto je neocekivano je da je Vosa postigla dva gola. Najpravednije bi bilo da je bilo 1:0 do kraja.
aram Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 koja rasprava pa sto, da ne bi nesto o fudbalu? mozda bi i mi, al nema o cemu :Delem, katamaran, od mene ti je alal, al pripazi, vidis da oko ove sve neko heklanje
James Marshall Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 a boba™ je i namestila nekog mafijaša sa pala drugom gangu pa su ga ovi roknuliso ninetiespreduhitrio neko iz maseda, to je ta fatalna ženaNisu valjda nju angažovali, protiv žene optužnica u akciji "Lutka", nekoj vrsti "Sablje" u BiHhttp://www.tuzilastvobih.gov.ba/?id=2015&jezik=bvidi ti samo taj spisak djela, pa ovi na Areni nisu normalni
MayDay Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 O čemu vi pričate? Ko je čobanica? U kom kapacitetu se vezuje za FK Prtzn?
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) ama jok devojka je reporter sa terena™ arene sport, a čobanica je jer je nosila onaj kožni prsluk nalik na gunjeditmajka joj izjavila, na pitanje šta očekuje od učešća ćerke u survivoru, da postane za 6. meseci poznata ličnost sa estradejbt. prostitucija pomislih ja Edited September 29, 2013 by kud u maglu Simovicu
renne Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Plejboj zečica, učesnica srvajvora, učesnica mafijaških obračuna...Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
*edited by mod Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Radi kao izvestac sa terena u Areni.
James Marshall Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ama jok devojka je reporter sa terena™ arene sport, a čobanica je jer je nosila onaj kožni dlakavi prsluk nalik na gunj jamboliju
katamaran Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 elem, katamaran, od mene ti je alal, al pripazi, vidis da oko ove sve neko heklanje™Ginem da joj skinem 'aljinu sto susti.
MayDay Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 je l i vama piše da je reneov post u 19:32:05, a simovićev u 19:32:01, pri čemu je reneov iznad simovićevog?
katamaran Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ama jok devojka je reporter sa terena™ arene sport, a čobanica je jer je nosila onaj kožni prsluk nalik na gunj
Filipenko Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Ove godine služimo da ekipe protiv nas razbijaju maler. Oni koji nisu dali gol uopšte prvi gol u sezoni daju protiv nas, oni koji ne daju preko jednog gola nama daju dva, oni koji nisu uzeli bod prvi uzmu protiv nas i tako...Sramno izdanje protiv najvećeg crnogorskog kluba na svetu. Novi Sad slavi Balšu Kan Kana.Naši odbrambeni igrači su toliko glupi i jednodimenzionalni da je to zastrašujuće. I najbezazleniji napad se pretvara u korner za protivnika, i 90% reakcija naše odbrane je hitni lopticu na zastavicu. Nije ni čudo da smo tako očajni, ne može se 30 kornera braniti kako treba, obaška što bismo i sa jednim imali problema. Edited September 29, 2013 by Filipenko
Nebojsa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Najveci problem si nam stoperi. Stankovica sam prvo mrzeo, a sada kada ga gledam mi ga je zao - siroce, lost in spejs, nije on kriv sto ne zna, nego onaj sto ga drzi u timu. Imali smo jos i srece sto nije igrao Ostojic. Dodatno, Obradovic danas odigrao najlosije otkad je stigao.Drugi problem je sto ni Rasovic ni Gulan nemaju pojma sta potonji igra. Meni nije bilo jasno za sta je ovaj bio zaduzen na terenu?U prvom poluvremenu na momente cak i nismo bili toliko losi kao obicno, da smo malo imali srece (vise znanja) mogli smo prvi da povedemo.Igraci Vojvodine skoro za glavu visi u proseku od nasih.
ZokiAsov Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nista bolja od odbrane nije bila ni potpuno sjebana, bezvoljna i nemocna sredina terena, koja za 45 minuta ne uspeva da iznese loptu, i napravi iole fudbalsku akciju.
Recommended Posts