Jump to content
Kraljeva magija

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

sad sam video gol kojica i ono pretrcavanje jojica na levoj strani. :0.6:

bas me zanima cuje li se s pančevom? :)
Sa njim se možda i čuje ali sa Tonijem Savevskim, to je već upitno...

xaxaxa, propade mi fora. mator konj, zaboravljam.

xaxaxa, propade mi fora. mator konj, zaboravljam.
Da, Savevski. Jesenji deo sezone 1986/87, jurimo Vardar sa sajberovskih minus 6, kisa pljusti. Popismo dva komada odmah na pocetku (Pancev, Petrov), onda Capljic stupio na scenu, nekako se na kraju dovukosmo do 2:2
Da, Savevski. Jesenji deo sezone 1986/87, jurimo Vardar sa sajberovskih minus 6, kisa pljusti. Popismo dva komada odmah na pocetku (Pancev, Petrov), onda Capljic stupio na scenu, nekako se na kraju dovukosmo do 2:2
srećko k. je metnuo ta dva komada, bio sa nekim rođakom na tekmi na istoku sa koga se inkriminisana radnja nije videla. tek sutradan shvatio šta se desilo.:lol:kiše se ne sećam<_<

sad sam ga sreo, nema 5 minuta.

srećko k. je metnuo ta dva komada, bio sa nekim rođakom na tekmi na istoku sa koga se inkriminisana radnja nije videla. tek sutradan shvatio šta se desilo. :lol:kiše se ne sećam <_<
Jbg, puno puta se kisnulo, pa sam se preigrao. Mislim da je drugi dao Milko. Cirkus tekma, mislim da su najmanje dvojica njihovih dobila crvene.edit. Fotke objavljene u NON-u (nedeljne omladinske novine).

Edited by Yoda

Sad će Filipenko da vas podseti da je naslov teme ovosezonski Partizan. Koliko mogu da vidim i forumski navijači Zvezde su prošli istu denial fazu, potiskujući sadašnjost i rado se sećajući navodno uspešnih sezona.Sent from my iPad using Tapatalk HD

molim režiju da pusti snimakhttp://youtube.com/watch?v=H8kTW0pSkgY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DH8kTW0pSkgYeditnesigurna interpretacija pravila fudbalske igre:lol:

Edited by kud u maglu Simovicu

A zašto ovoj dvojici sudija dao po crveni?

.

ali oba gola Vardara su za :Hail:

Oparili ste se sa starijeg Scepu

Не знам зашто се у тај кош ставља и Стефан Шћеповић? Обзиром да је био у последњој години уговора са Партизаном, морао је да га раскине да би прешао у Хихон. Он је сад само играч Спортинга. Верујте, свака му част, није лако играти у Другој лиги Шпаније, закључио јеАлберт Нађ, спортски директор црно-белих.

Edited by Далибор

Direktor Albert Nađ i trener Rašović nekoliko puta su sekrenuli pažnju Malbašiću da se ''steše'', ali se on oglušio o zahteve i tako neprijatno iznenadio čak i predsednika Dragana Đuirića, koji mu je prilikom jedne od poseta ''Zemunelu'' krajnje ljudski savetovao da je jedan od preduslova povratka u formu koja ga je dovela do statusa mladog reprezentativca upravo skidanje kilograma. :rolf:http://www.mozzartsport.com/vesti/stezanje-kaisa-malbasic-i-aksentijevic-moraju-na-dijetu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout