Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 sad sam video gol kojica i ono pretrcavanje jojica na levoj strani. :0.6:
Muwan Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 bas me zanima cuje li se s pančevom? :)Sa njim se možda i čuje ali sa Tonijem Savevskim, to je već upitno...
Nebojsa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 xaxaxa, propade mi fora. mator konj, zaboravljam.
Yoda Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 xaxaxa, propade mi fora. mator konj, zaboravljam.Da, Savevski. Jesenji deo sezone 1986/87, jurimo Vardar sa sajberovskih minus 6, kisa pljusti. Popismo dva komada odmah na pocetku (Pancev, Petrov), onda Capljic stupio na scenu, nekako se na kraju dovukosmo do 2:2
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Da, Savevski. Jesenji deo sezone 1986/87, jurimo Vardar sa sajberovskih minus 6, kisa pljusti. Popismo dva komada odmah na pocetku (Pancev, Petrov), onda Capljic stupio na scenu, nekako se na kraju dovukosmo do 2:2srećko k. je metnuo ta dva komada, bio sa nekim rođakom na tekmi na istoku sa koga se inkriminisana radnja nije videla. tek sutradan shvatio šta se desilo.:lol:kiše se ne sećam<_<
Yoda Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) srećko k. je metnuo ta dva komada, bio sa nekim rođakom na tekmi na istoku sa koga se inkriminisana radnja nije videla. tek sutradan shvatio šta se desilo. :lol:kiše se ne sećam <_<Jbg, puno puta se kisnulo, pa sam se preigrao. Mislim da je drugi dao Milko. Cirkus tekma, mislim da su najmanje dvojica njihovih dobila crvene.edit. Fotke objavljene u NON-u (nedeljne omladinske novine). Edited September 16, 2013 by Yoda
teacher Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Sad će Filipenko da vas podseti da je naslov teme ovosezonski Partizan. Koliko mogu da vidim i forumski navijači Zvezde su prošli istu denial fazu, potiskujući sadašnjost i rado se sećajući navodno uspešnih sezona.Sent from my iPad using Tapatalk HD
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) molim režiju da pusti snimakhttp://youtube.com/watch?v=H8kTW0pSkgY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DH8kTW0pSkgYeditnesigurna interpretacija pravila fudbalske igre:lol: Edited September 16, 2013 by kud u maglu Simovicu
Далибор Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) Oparili ste se sa starijeg Scepu Не знам зашто се у тај кош ставља и Стефан Шћеповић? Обзиром да је био у последњој години уговора са Партизаном, морао је да га раскине да би прешао у Хихон. Он је сад само играч Спортинга. Верујте, свака му част, није лако играти у Другој лиги Шпаније, закључио јеАлберт Нађ, спортски директор црно-белих. Edited September 17, 2013 by Далибор
nerevar Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Direktor Albert Nađ i trener Rašović nekoliko puta su sekrenuli pažnju Malbašiću da se ''steše'', ali se on oglušio o zahteve i tako neprijatno iznenadio čak i predsednika Dragana Đuirića, koji mu je prilikom jedne od poseta ''Zemunelu'' krajnje ljudski savetovao da je jedan od preduslova povratka u formu koja ga je dovela do statusa mladog reprezentativca upravo skidanje kilograma. http://www.mozzartsport.com/vesti/stezanje-kaisa-malbasic-i-aksentijevic-moraju-na-dijetu
Recommended Posts