Milosh76 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 I da je pustio prednost, ne bi bio gol, posto je zavrsio napad nakon podizanja zastavice. Nebitno, greske se desavaju, samo mi nije jasno, zasto svaki negativan komentar pojedinci vide kao napad ili provokaciju.OK, zezamo se na racun Toleta i sudija i Mazica i ko zna koga, ali nije svaki komentar ironija niti provokacija. Bar ne sa moje strane. šta kurac nisi, znamo svi da si latentni grobar.Inace MocaVukotic je delimicno u pravu, nisam latentni grobar, samo volim ponekad i na vas topic da dodjem i da postujem bez zelje za podje*avanjem
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 ono s okunom nije bio ofsajd, ali ovo s tijagom je bio ofsajd 100% samo neko ko je krajnje zlonameran, mislim na ljude s ovog foruma, može da tvrdi suprotno
Geo Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Znaci Sloboda a posebno Okuno bi se mnogo bolje osecali da je njegov promasaj bio iz situacije koju sudija nije okarkterisao kao ofsajd ... Sitacija na samoj granici dal da se pise saopstenje sutra ili ne... bas nezgodno Edited September 14, 2013 by Geograf
Dr Arslanagić Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Gledam opet na tv Mitrovićeve golove od danas. To što smo ovog momka prodali (i to za jebenih 5 milki) je nešto najmaloumnije što su gnom i ekipa uradili u poslednjih par godina, a nije da škrtare na maloumnosti. Drugi gol je potpuno dojajan, potpuno.duša me boli zbog njega i plače mi se
lalas Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Meni drago zbog njega...zapalio iz ove bede, igra fudbal sa mnogo boljim saigracima, nema splavova i sabanisanja, nema navijaca da mu lupaju samare...a da li ce Partizan "dobiti" 5,10,15,20 miliona, totalno je nebitno...Na kraju je klub uvek u minusu Edited September 14, 2013 by lalas
Nebojsa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 problem koji imam sa poslednjim pasusom iz sportalovog izvestaja i milosevim prvim komentarom je sustinski ista, potpaljivacka crta. dakle, oba se odnose na sviran nepostojeci ofsajd u situaciji u kojoj igrac NIJE postigao gol. koliko je to bitno da se nadje u izvestaju "novinara" ili na komsijskom topiku?btw, rumeni opet prevazisao sebe i dobio crveni zbog prikenjavana mazicu nakon utakmice
Papovac Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Meni drago zbog njega...zapalio iz ove bede, igra fudbal sa mnogo boljim saigracima, nema splavova i sabanisanja, nema navijaca da mu lupaju samare...a da li ce Partizan "dobiti" 5,10,15,20 miliona, totalno je nebitno...Na kraju je klub uvek u minusuplus milion. ovde nije imao bukvalno nikakve sanse za napredak.klub u rasulu, vecina navijaca debili, uprava gadovi, na splavu ga cekaju kurve. ma pali bre
katamaran Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 ono s okunom nije bio ofsajd, ali ovo s tijagom je bio ofsajd 100% samo neko ko je krajnje zlonameran, mislim na ljude s ovog foruma, može da tvrdi suprotnoA koji je to zlonamernik rekao da ovo Tijagovo nije ofsajd? Nisam video tu situaciju u prenosu jer sam na 2:0 otisao po picu al po youtube definitvno deluje da je ofsajd i ne vidim nikoga ko tvrdi suprotno.
Кристофер Лумумбо Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 sta ce milos na vasem topiku da pominje iste stvari koje pominju novinari?! oterajte to sto pre.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) ... Edited September 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) sta ce milos na vasem topiku da pominje iste stvari koje pominju novinari?! oterajte to sto pre.ko je koga terao odakle, i u čemu je problem?A koji je to zlonamernik rekao da ovo Tijagovo nije ofsajd? Nisam video tu situaciju u prenosu jer sam na 2:0 otisao po picu al po youtube definitvno deluje da je ofsajd i ne vidim nikoga ko tvrdi suprotno. Prvo, nisam gledao utakmicu, gledao sam snimak na kraju utakmice. Drugo, ne provocitram nikoga. Trece,. ofsajd nije bio kad je Okuno promasio gol kad je izasao ispred Stojkovica i na to se odnosi komentar koji si citirao. Cetvrto, ofsajd je bio u poslednjem prakticno napadu, kad je Sloboda dala gol i to sam napisao u predhodnom postu. Edited September 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
Lord Stef Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Meni i dalje nije jasno kako su ono mogli da sviraju kao ofsajd. Ajd da je bilo ni tamo ni vamo, ali Okuno je bio brat bratu bar metar ispred, da ne pominjem da su blize Stojkovicu bila DVA igraca Partizana.Btw, Kojic Jebem ti sirce, mislim da goru rekaciju nekog napadaca nisam video, a nagledao sam se raznih Obradovica.
katamaran Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Ja koliko vidim i Milos kaze da je ovo Tijagovo ofsajd Cetvrto, ofsajd je bio u poslednjem prakticno napadu, kad je Sloboda dala gol Inace prvenstvo nije posteno ni pocelo a vec imamo gomilu teskih sudijskih gresaka na stetu Partizanovih protivnika. Edited September 14, 2013 by katamaran
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Inace prvenstvo nije posteno ni pocelo a vec imamo gomilu teskih sudijskih gresaka na stetu Partizanovih i zvezdinih protivnika. Popravio sam, čisto da ne zaboravimo da je sudijska greška greška i kad se gubitnik ne buni jer nema poente.
Recommended Posts