Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

Ninkovic bi 100% popio crveni da ga nije zamenio. Sa druge strane jedino ste nesto uradili posle njegovih prekida.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

živkaraaaaahailu preavu si za ninkaru i karton

Posted

Andrew Lifelich, nakon sjajnog prodora Bivolova koji je bacio na dupe beka Slobode (ne bi me čudilo da je to onaj o koga se otimaju "večiti").

Posted

vranje reaguje poput spomenika:isuse:

Posted (edited)

Kojić :isuse: :isuse: :isuse: :isuse: :isuse: :isuse:EDIT: Evo mu i ortaka... :isuse:

Edited by Blueberry
Posted

drago mi za kojaru

Posted

Da ne bi ovog uzickog invalida, qrac bi mi nosili bodove.Gle Stojketa :frust:

Posted

đembara prespavao drugo poluvreme

Posted

Ala linijas ima oko :Hail: Kakav je taj prvi ponisten gol?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Kakav smo to gol primili?Btw, brat Mitrara drobi, novinari se utrkuju ko će jače kurac da mu popuši posle današnje igremedia_xll_6127548.jpg

Posted (edited)

ono bi i slepac svirao, bio je u ofsajdu 1,5mstojke se zaleteo i izboksovao loptu, a na nju natrčao zlatiborac i sa 25-30m lob u prazan golhahaha partizan odugovlačenjem došao do bodova. kakav međed ovaj trenera užicaedit:bio i prvi ofsajd čist

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Hahahaha evo je situacija kada je okuno postigao gol... tisina... a ne, ne ovde nije bilo gola. Kako je pijan ovaj komentator.

Posted

Sjajno kako se svira ofsajd Slobodi bar 2 metra iza igracaSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...