MiddleClass Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ajde de prelezali ste ovo sa Nastasicem...
Filipenko Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 To je legenda!http://www.youtube.com/watch?v=h74D5mUnppg
James Marshall Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 :pera:Džajić nije ni Bastije... Zato je prvaka Evrope, jebeš ove trećerazredne klubove, više utakmica u Evropi ima Real s Nišavu
crtamOrasi Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 mozzart(koji je dobro upućen u stanje u pfk) piše da će pantara u romu A Fiorentina neverue Pantic je trazio 300.000 sto je, slozices se, ipak previse za nekog ko dolazi iz omladinske skole. Partizan nema mehanizam da ga zadrzi. Stavise, koliko znam, ponudjen mu je odlican ugovor za njegove godine i igracko iskustvo. Da ne govorim o tome koliko imaju drugi igraci njegovih godina. Do pre metar dana bih rekao da nema nista od ovoga, ali kako je Ramadani nasao zajednicki jezik sa Sabatinijem oko Ljajica mozda je i moguce. Jedini problem bi moglo da bude nonEu mesto, potrosili smo ih u ovom roku i nisam siguran da bi mogli da ih oslobodimo i u zimskom, zato se i uglavnom povezujemo za gomilom igraca iz Hrvatske. Mada je moguce da se izmucka nesto sa pozajmicama po serii b.Fiorentina verovatno polako ispada iz igre jer je Ramadani napravio cirkus i sa Joveticem i sa Ljajicem i ne bih rekao da su u sjajnim odnosima kao ranije. 300k sa nece dobiti ni u jednoj ekipi u Italiji, to je previse za igraca koji potpisuje prvi profesionalni ugovor. Florenzi je ove sezone produzio ugovor i prima toliko, a prvi mu je bio minimalac, valjda 30k godisnjeI ja sam cuo da se prica o Radonjicu, a ne Panticu, mada bih vise voleo ovog drugog.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) ima li ko onaj skrnavi kojot za trojku Edited September 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 ih lepo deluje u užicu, al malko škiljavo
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) radiša proverava<_<editninkara somurda Edited September 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 moraće da se oduže tolu za reflektore
Recommended Posts