mikelazzo Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Braca grci :)http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:451901-Scepovic-u-Olimpijakosu
SNARC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Braca grci :)http://www.novosti.r...-u-Olimpijakosu Ovo su uradili iz zajebancije..terace ga da u dresu Partizana sredjuje teren, cepa drva, ide u podrum po kupus..
Ted Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 bulja od igre, očekivano. odsustvo Aksentija i SMarkovića godi, kao i prisustvo Andrije. šteta što napadi ne idu češće na njega, možda bi nešto i izašlo iz toga....al kad krenu Ninkara i Jojara da kombinuju pa im se priključi tragični Malbašić i sve gori Volkov....propastmali Andrija je opsan kad god ostane jedan na jedan sa njihovim bekom, gotovo uvek prolazi i pravi šansu, brz je, ima dribling, centaršut mu je odličan a bogami i šut.
katamaran Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 nije on ništa ni postao, ne znam šta tu ima da propadne. uostalom, još je teenager. Mnogo bolje je delovao ranije.Izgleda Scepovic ode u Olimpijakos. Za godinu dana cete ga uzeti nazad na pozajmicu.
Filipenko Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ko je tamo došao umesto Darka Kovačevića i zašto su dotičnog koji kurac terali?
Filipenko Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sa razglasa: "Ajdeee indijanceeee oveee, zajedno da jebemooooo..."
Ted Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 btw, za sve koji jure kojote....ima od pre par dana i varijanta da se gleda preko kliksport sajta, sad rade i jsl....mislim da je 50 dindzi po tekmi i da moze da se gleda u inostranstvu
Ted Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 bez brige....sad ce do izrazaja doci nasa raznovrsnost na napadackim pozicijama
Filipenko Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Aman, recite mi da će i ovaj Ninković negde da ode. Kakvo tele, sunce ti jebem...Golman im se zove Filip Kljajić...što njega ne dovedu :)
Filipenko Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 I opet, Ninković, kako je umalo sjebao ovde , sreća da je Živković bio iza.2:1
Recommended Posts