Sandens Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ovo je poslednja utakmica partizana u fudbalu koju sam gledao do juna meseca 2014.Odoh na košarku, tamo nema Aksentijevića, Ostojića, Stankovića, SMarkovića, Malbašića, supertalentovanog Ninkovića, Jojića.+ 1000
James Marshall Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Jebem ti fudbal naspram čijeg šampiona 8. švajcarski klub izgleda ko Borusija.
hooyadahoo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 no comment osim da me boli kurac i da nisam iznenadjen ich.
keitel Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ne znam o čemu uopšte pričamo kada ekipa dva dana do isteka prelaznog roka ima u sastavu jednog normalnog odbrambenog igrača, i jednog napadača za koga još uvijek pretpostavljamo da nije kompletni invalid, i koji uz to nije ni mogao da igra.
Ted Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Kakav klub, takvi i nosioci dresova. Ovde je jedino sramota što ti dripci primaju dobre pare za ovo što rade na terenu.nije klub bio ništa bolji ni pre 3 ili 4 godine pa je bilo igrača....ovo je neki drugi nivo
Muwan Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ovi zapravo igraju za Alcatraz, jedino im je stalo da od njih dobiju aplauz. Poštenom čoveku dovoljno.
*edited by mod Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Svaki dvomec bar jedan crveni karton. Tu smo objasnili. Sada se okrecemo domacem brlogu, posto je i LE konacno postala nedostizna i za nas.Ziv nisam dok ne cujem konferenciju za stampu i izjave u narednih par dana. takodje ne bih voleo da sam u kozi DjDja i Fofane...
hattori Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Jebem ti fudbal naspram čijeg šampiona 8. švajcarski klub izgleda ko Borusija.dobro sad. nije mala stvar biti 8. u jednoj ligi u koja je najjaca na svetu, u kojoj igraju barsa i real, koja je dala aktuelnog svetskog prvaka... a ne, pardon, to je spanija... znao sam da je nesto na s, kao scepakadabra. :-)
crosman Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Odlicno odradjen prelazni rok i pripreme.Ocekujem kolektivnu ostavku celog strucnog staba, na celu sa Drjuricem, a u stvarnosti zamenice Rasovica sa Jesom i opet sve u krug.
Goranz Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 U startnoj postavi dva igraca koji prosle sezone u svojim klubovima nisu odigrali nijednu utakmicu, a nisu bili povredjeni. Nuff said.
koksy Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ajde ne kukajte, može i gore da nas zadesi.šta ako da nas sutra izvuku kao lakiluzere?
adasevic Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Dva utiska od veceras:1. Partizan je ocajan, ne pamtim kad je bio ovoliko los.2. Mali Zivkovic ce da bude bruka igrac Decko je pokazao vise nego ceo tim. 7-8 centarsuteva svi idealni, brz, jak... ubedljivo najvece pojacanje. Da vam je izmakao bas bi bila greska. On je vec sad sposoban da bude glavni igrac u ekipi...
fonTelefon Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Cekaj valjda je sad i grobarima jasno da je Tole je ujebao loptanje do kraja. Koja ce stoka doci bog te pita.
Čiko Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Dosao samo da se istovarim™ na Strajin neiscrpni optimizam i mafijasko splavarsko udruzenje koje sramotno nosi ime Partizan.Iskreno divljenje svim PPP-ovcima koji imaju zeludac i vreme da prate domacu ligu i ucestvuju u patkometriji ciji je veci.
Recommended Posts