Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

AKSENTIJEVIĆ NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Saša Ilić povlači kontru do Obradovića
Ne gledam, ali mi je ovo sasvim logično. Pa ko će ako dva najmlađa i dva najagilnija igrača.
Posted

jebemu, nista mi ne sljaka, izgleda da je do mog kompa

Posted

Ja stojim nem pred količinom neznanja koju poseduje mladi Aksentijević. On apsolutno ništa o fudbalu ne zna. Čudi me da prepoznaje loptu.

Posted

Najludje ce biti ako prodjemo na penale pa predtavimo ovo kao nevidjeni uspeh mladog i perspektivnog tima...

Posted

cist penal za partizan. sad ponavljase tri puta.

Posted
Ja stojim nem pred količinom neznanja koju poseduje mladi Aksentijević. On apsolutno ništa o fudbalu ne zna. Čudi me da prepoznaje loptu.
Jebem mu sve za njega su i Rnić i Marko jovanović igračine.Kako nam Holanđani uvališe kosku..
Posted
Najludje ce biti ako prodjemo na penale pa predtavimo ovo kao nevidjeni uspeh mladog i perspektivnog tima...
Pa da, pred dva najmlađa, Saletom i Obradom je karijera. To bi bio dobar podsticaj za njih dvojicu. :)
Posted (edited)
jebemu, nista mi ne sljaka, izgleda da je do mog kompa
probaj drugi browser Edited by katamaran
Posted
Nemoguće. Mi ovde svakako primamo bar još jedan.
Posted

Dobro se držite za sad, treba samo izdržati poluvreme i furiozne napade ovih što im čokolade i satovi vire iz bulje.Mustafara je ipak najveći car, lopta iz kornera na suprotnu stranu peterca, tamo igrač, a ovaj iskače sa linije u onaj svoj rukometni stav.Dobijate 2:0.

Posted

šta reći....zanimljivo je da se Aksentijević i u ovim okolnostima ukazuje kao ubedljivo najgori

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...