Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

AKSENTIJEVIĆ NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Saša Ilić povlači kontru do Obradovića
Ne gledam, ali mi je ovo sasvim logično. Pa ko će ako dva najmlađa i dva najagilnija igrača.

Zasto ovo nije penal ??

jebemu, nista mi ne sljaka, izgleda da je do mog kompa

Ja stojim nem pred količinom neznanja koju poseduje mladi Aksentijević. On apsolutno ništa o fudbalu ne zna. Čudi me da prepoznaje loptu.

za koga

Osteceni ste za penal.

Najludje ce biti ako prodjemo na penale pa predtavimo ovo kao nevidjeni uspeh mladog i perspektivnog tima...

cist penal za partizan. sad ponavljase tri puta.

Ja stojim nem pred količinom neznanja koju poseduje mladi Aksentijević. On apsolutno ništa o fudbalu ne zna. Čudi me da prepoznaje loptu.
Jebem mu sve za njega su i Rnić i Marko jovanović igračine.Kako nam Holanđani uvališe kosku..
Najludje ce biti ako prodjemo na penale pa predtavimo ovo kao nevidjeni uspeh mladog i perspektivnog tima...
Pa da, pred dva najmlađa, Saletom i Obradom je karijera. To bi bio dobar podsticaj za njih dvojicu. :)
jebemu, nista mi ne sljaka, izgleda da je do mog kompa
probaj drugi browser

Edited by katamaran

Nemoguće. Mi ovde svakako primamo bar još jedan.

Dobro se držite za sad, treba samo izdržati poluvreme i furiozne napade ovih što im čokolade i satovi vire iz bulje.Mustafara je ipak najveći car, lopta iz kornera na suprotnu stranu peterca, tamo igrač, a ovaj iskače sa linije u onaj svoj rukometni stav.Dobijate 2:0.

šta reći....zanimljivo je da se Aksentijević i u ovim okolnostima ukazuje kao ubedljivo najgori

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout