Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

a dobri su skroz, prolaze pored mene i ovaj treci pita imate li franke a Radisa kaze razmenio sam ja da imam/o za kafu i jos neke sitnice!jbg 3 kafe 15 CHF

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

To uprava i treneri imaju za kafu, igraci jadni bleje u hotelu i drve jedan soni trojku na smenu...

Edited by ZokiAsov
Posted

moguce, igrace nisam video a ni ove dve profuknjace

Posted

Браћо по Меки и Медини, не заборавите потоке вечерас.

Posted
Gledao juče na sosu kzš pred Tun i Wolf kaže da igramo od početka napadački, da ćemo pokušati da im u prvom poluvremenu damo gol i tako se 'obezbedimo'.Tada je usledilo pitanje novinara da li imamo spremljen blan B - ukoliko oni povedu.Usledile četiri sekunde blejeće tišine: "Paaa, imamo." :isuse:
Potpuno nezavisno od toga šta oni pričaju po konferencijama za štampu, naše utakmice u gostima u Evropi su iste. Statično, bezidejno, sa nekom željom da se ne igra bunker ali u koji se instinktivno zgusnemo u prvih 20 minuta, pa koliko oni promaše, promaše. Eventualno tamo negde oko 50-60. minuta protivnik padne a mi kao dođemo do 1-2 šanse i to je to. U većem delu utakmice igra se bunkerica, za izbacivanjem dugih lopti napred čim se do lopte uopšte dođe. Sve u svemu, očekujem da ćemo biti ružno karani, baš kao i one drolje od strane Raše Babića.
Posted

Vasa najveca snaga u ovom mecu i u celom prvenstvu bice golman. I Lukac i Stojkovic su odlicni golmani i sve sto Ostoja i co, propuste da rese, to ce jedan od njih dvojice da spase u vecini slucajeva.

Posted
Potpuno nezavisno od toga šta oni pričaju po konferencijama za štampu, naše utakmice u gostima u Evropi su iste. Statično, bezidejno, sa nekom željom da se ne igra bunker ali u koji se instinktivno zgusnemo u prvih 20 minuta, pa koliko oni promaše, promaše. Eventualno tamo negde oko 50-60. minuta protivnik padne a mi kao dođemo do 1-2 šanse i to je to. U većem delu utakmice igra se bunkerica, za izbacivanjem dugih lopti napred čim se do lopte uopšte dođe. Sve u svemu, očekujem da ćemo biti ružno karani, baš kao i one drolje od strane Raše Babića.
Što u gostima, kao na JNA sabijamo ofanzivom? Jedino ako dođe neka slabija ekipa, pa se iz nekog respekta povuče, onda ovi naši balvani drve loptu između Saše Ilića i štopera, a Strajnić oduševljeno zaključi kako Partizan kontroliše igru. Jebi ga, nema ofanzive ako ti je možda svaki peti pas unapred pogrešan.
Posted

Odoh za Thun, sta da lupim na kladionici dajte tacan rezultat ili prelaz

Posted
. Sve u svemu, očekujem da ćemo biti ružno karani, baš kao i one drolje od strane Raše Babića.
rasa.jpg
Posted

tačan rezultat 1-1 iz 2 u Xosim ako se ne obistini da će nas karati ružno, 4-0ilida ćemo ih karati ružno 0-3a pošto se očejuke podrška grobara nije isključen i neki prekid pa i suspenzija iz Evrope.što bi onda olakšalo prelazni rok jel bi mogli sve da prodamo a ništa da ne dovodimo.što manje-više i sada radimo pošto prodajemo na veliko a dovodimo na pozajmice tako da sledeće godine nećemo imati šta ni da prodamošto i nije tako loše jel ako nema šta da prodamo onda nema ni interesa da lopovi budu u upravišto znači da će lopovi otići i dobićemo normalnu upravukoja će sistematski da radi i jača igrački kadar iz godine u godinudok ne dođemo do samog vrha Evropei osvojimo LŠ 2025

Posted

Ako ostane ovako i APOEL ispadne od Zultea, fali nam jos samo jedno ispadanje kluba sa jacim koeficijentom do drugog sesira

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...