Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

meni taj Djurdjevic dobro deluje, bar po onome sto sam gledao mladu reprezentaciju.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
meni taj Djurdjevic dobro deluje, bar po onome sto sam gledao mladu reprezentaciju.
Definitivno obecava.
ja sam za to da menjamo Rasaru.
Ja nisam
Posted
ja sam za to da menjamo Rasaru.
želja bi ti se ispunila da smo sinoć prsli. ali "dobra igra i kontrola lopte" ne idu ti u prilogkad bih znao ko je alternativa onda bih mogao da kažem dal sam za ili protiv
Posted

Jos da se Smiljanic u decembru vrati n-ti put i na konju smo. Vezni red Smarkovic-Dzemba-Drincic-Smiljanic, srcanost, kuraz, odvaznost, pregalastvo, nepokolebljivost.

Posted

na kraju ćemo imati 10 bekova što levih, što desniha ni jedan blizu bekovskog para radović rojević:isuse:

Posted

Verujem da ce, poput Aksentijevica, i ovaj u narednih par meseci zaboraviti kako se ljudsko bice pravilno krece.

Posted

Sigurno se Djura lepo otvorio za ovu trojku (pretpostavljam da cete dovesti Djurdjevica i Drincica) a vreme ce pokazati koliko je pametno kupovao. Po meni :Djurdjevic dobarPetkovic losDrincic nepoznanicaSiguran sam da ce Rasara to znati dobro da uklopi :) (dok ga ne oterate)

Posted

Zastrašujuće. Punimo se Terzinim otpadom i crnogorskim reprezentativcima, dakle međunarodnim otpadom. Ako, i treba da nas jebe ko stigne.

Posted

da ne zaboravimo, potpisao je i Roben

Pošto se u Partizanu ništa ne radi ad hoc :Hail:, tako i licenciranje Andrije Živkovića za prvi tim predstavlja priznanje za kvalitetan rad u omladinskoj školi fudbala. Andrija je još zimus odradio pripreme sa prvim timom, tako da ima izvesnu ‘dozu iskustva’. Svi stručni ljudi koji se iole razumeju u fudbal, znaju o kakvom se igraču radi. Po mnogim elementima u igri podeseća na Arijana Robena – vrlo je brz, hitar, sve radi u pokretu, ima odličnu levu nogu, precizan udarac, postiže golove…Pošto je odigrao dosta turnira sa selekcijom koju je predvodio Ilija Zavišić, sticao je i internacionalno iskustvo, a sada mu predstoji kvalitetan rad sa prvotimcima, gde bi trebao njegov talenat da dođe do punog izražaja.
http://www.sr.partiz...70147-zivkovic/
Posted

Drincic je top klasa za nasu ligu i nije lud da predje kod vas.

Posted

e pa dobro. filipenko će mirno da spava noćas :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...