Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

zato će švajcarci.......mora digovo prokletstvo da se sruši

kakvo digovo prokletstvo?

ono o opštenju s protivnikom na jedan ne baš lep način

Edited by kud u maglu Simovicu

a ja pomislio prokletstvo što je nosio šćepovićev dres protiv anderlehta...bez obzira što je slađan u pitanju.

ako bude 0:0 napraviti odmah vatromet u znak slavlja...
to nam je jedina sansa i onda da se u gostima klanjamo da mustafa skine tri penala a jedan da ode put lopte serhio ramosa.
a ja pomislio prokletstvo što je nosio šćepovićev dres protiv anderlehta...bez obzira što je slađan u pitanju.
eureeeekamoramo kontaktirati diga da pošalje kepi dres šćepakadabre seniora. to je rešenje. dhl-ovu fakturu ćemo dostaviti gruboru.dig signaliziraj nam da je ova ideja došla do tebe:)
to nam je jedina sansa i onda da se u gostima klanjamo da mustafa skine tri penala a jedan da ode put lopte serhio ramosa.
Si siguran da bi ovi mučenici usplei da zabiju 2 komada?
Si siguran da bi ovi mučenici usplei da zabiju 2 komada?
tvoj imenjak radisa je u strucnom stabu, prolazimo ladno

ja mislim da je to to prokletstvo :D

eureeeekamoramo kontaktirati diga da pošalje kepi dres šćepakadabre seniora. to je rešenje. dhl-ovu fakturu ćemo dostaviti gruboru.dig signaliziraj nam da je ova ideja došla do tebe :)
:thumbsup:

Rasovic podneo ostavku.

Au komedije jebote..ko nas vodi protiv Tuna..Grubor ?

Ostavku je verovatno podneo na članstvo u gradskoj biblioteci, ako i tu nije zaključio da bi u pitanju bila izdaja i da svako može da ode ali istorija pamti one koji ostanu i (daj bože) završe sezonu iza Čukaričkog i Jagodine uz nula pobeda u Evropi.

čuvene Gornaz informacije, brzo, tačno istinito, ponekad pomislim da je saradnik rsb

Navodno ga vec od nedelje menja Milonja Djukic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout