Kreator Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) pa postovao je bistri bili ovo na prethodnoj strani...i bilo je i slike... Edited August 15, 2013 by BlackGeorge
MayDay Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Svaka čast restoranu što se nije istopio, kao i onoj terasici u Ivanjici.
katamaran Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 pa postovao je bistri bili ovo na prethodnoj strani...i bilo je i slike...Ja nesto ne vidim sliku na prosloj strani.
katamaran Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) dupli Edited August 15, 2013 by katamaran
Kreator Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) nije, zajebao sam se. ja sam video sliku na kuriru ali sam mislio i da je na mocartu.. Edited August 15, 2013 by BlackGeorge
Ted Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) http://www.sr.partiz...ta-2013-godine/Vukhttp://www.mozzartsport.com/vesti/rasovic-necu-se-predati-ali-videcemo-dokle-ce-mi-dozvoliti-da-se-borim Edited August 16, 2013 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vs radnički 19h.jel prenosi rts? ili arena?arena 3:(
Blueberry Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Idem da gledam kod ortaka koji ima pakettm. Mazohizam i transfer blama nikada nisu na odmet.Evo šta u uvodniku večerašnjeg meča piše moj omiljeni poetry-enthused maestro iz Žurnala. Ovoga puta opredelio se za slatkovodne metafore:"Слављенички завеслај Нишавом – лек за европске ране и увертира пред утешну пловидбу Тунским језером. Црно–бели брод, осокољен тријумфом :0.6: над Новим Пазаром, на југу Србије (19,00) жели да настави победнички курс и поврати самопоуздање пред нова искушења у међународним водама. На помен Радничког, Вуку Рашовићу заигра осмех на лицу. У албуму успомена 2. мај текуће године заузима посебно место у срцу младог стручњака. Тренерски деби на клупи Партизана и победа против Нишлија – за топлину у души и мерак за сва времена. Атмосфера у Нишу и на целом југу Србије је изванредна и очекује се да буде оборен и рекорд по броју посетилаца на реконструисаном нишком стадиону."Sastav: Mustafa, Voklov, Aksent, Obradović, Zločinac, Marković, Djemba2, Kapiten, Jojara, Džeronimo, Kojara.Na našu sreću, i to ogromnu, Pauljara nema pravo igranja protiv Partizana, što je samo dokaz koliko zajebani likovi sede u našoj upravi.1 kvalitetni praznik fudbalatm u najavi...
MocaVukotic Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ko je zločinac, a ko je džeronimo? ove ostale prepoznajem.
Recommended Posts