Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted
hvala mozes da se spustis na kolena
nick ti je svakako u skladu sa intelektualnim kapacitetima
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sudija :lol::Hail: bravo!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

autogol koji to nije, za kraj :Hail:JEBI NAS TOLE!

Posted

Sudija iza gola nista nije pokazao a pre toga je bio faul nad golmanomSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted
Sudija iza gola nista nije pokazao a pre toga je bio faul nad golmanomSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Prekini!
Posted

tomislav:Hail:

Posted
nick ti je svakako u skladu sa intelektualnim kapacitetima
Kud u maglu naravno da znas da vredjas, ali ko je genije i kako su se tada jebali Spasici i slicne ovce to nikada neces doziveti.Alal vam prvenac
Posted
sad sam zbunjen. Komsije su okuirale topik pa me zanima da mi objsne jer prvenstvo sad regularnije ili nije?super je to da ako pobedimo onda je namesteno a ako ispustimo koji bod to je jer smo uzasni i zvezda zasluzuje titulu.
+1
Posted

a ha ha ha hanapase mi se muda svako ko se ovome raduje i ko za ovo navija. sve go degenerik.

Posted

snimak ove tekme mora da zavrsi u uefi..poserem se ja na moj Partizan kada ovako igra i dobija

Posted

Jedino luđe od ovog cirkusa od utakmice su komšijski komentari.Послато са GT-I9300 користећи Тапаталк 4

Posted
Kud u maglu naravno da znas da vredjas, ali ko je genije i kako su se tada jebali Spasici i slicne ovce to nikada neces doziveti.Alal vam prvenac
prvi si počeo sa uvredama, zato odjebi
Posted
poserem se ja na moj Partizan kada ovako igra i dobija
+2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...