crosman Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) spasa nam nema Ima Spasa , ali je malo mator Edited August 9, 2013 by crosman
adasevic Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pa igrao je za Sirak. Da ste prosli dalje sigurno ne bi mogao da igra, ali posto je LE drugo takmicenje mozda i moze. Pitanje je da li moze da igra pre grupne faze ako je vec igrao za neki drugi tim. Ivanov sigurno ne moze da igra, ali on igra i dalje kvalifikacije za LS...
sabahudin Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Fofana ne moze da igra, tek od grupne faze. A nije licenciran ni za domace livade, imamo neke dugove.
*edited by mod Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Fofana ne moze da igra, tek od grupne faze. A nije licenciran ni za domace livade, imamo neke dugove.Ja sam mislio da ne moze samo na livadama. A da moze odmah u LE. Kako je bilo za Medu?
ZokiAsov Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pa koji moj smo ga uzeli kad neće nigde da igraUzeo ga djura da sjebe cigane, cuo da su i oni zaintersovani.
mlatko Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pa koji moj smo ga uzeli kad neće nigde da igrane smeju da ga teraju da igra, da ih ne optuži za rasizam
Ted Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 spasa nam nemato i ja kazem....bicemo ubedljivo prvimakina josh nije proradila, al kad krene nema stajanja do kraja
Aleksandar88 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Cuvena makina koja posle ispadanja u Evropi od Samrok roversa zabelezi 26 2 2 sezonu, pretpostavljam da bi simpaticni Irci imali skor 30 0 0. Ove godine bice mi zao zbog Vojvodine, sto se olupine od kluba koja obitava sa druge strane brda tice, potpuno mi je svejedno da li ce ili nece uzeti tu titulu, posto ona nista ne menja.
J.R. Cash Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pretpostavljam da bi BATE Borisov osvojio pet trofeja i dao 200 golova u Bundesligi.
Ted Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 stvarno smo gresni bre....otesmo Javoru, Slobodi i Radu tolike titule....prosle sezone je evidentno bilo da je Javor najbolji a eto gde zavrsise na tabeli
Aleksandar88 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ma opustite se regularnost je na nivou, od kada je to Evropa merilo znanja ?
J.R. Cash Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Dobro, uzmimo da je Evropa merilo. Koliko je domacih klubova u poslednji sest godina doguralo dalje od Partizana u Evropi?
Recommended Posts