Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted (edited)
Ko je sada trener Teleoptika? Tu treba tražiti novog šefa struke.
zar nije varginho?pardon, vargao. Edited by MocaVukotic
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Astra je težak rival, Dinamo Tbilisi, Thun i Slovan nezgodni, dok su austrijski drugoligaš i Estonci laganica.

Posted

TunПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Namucili su Jang Bojs koji trenutno ima sve pobede i prvi je. Daju puno golova, toliko i primaju.

Posted

do jaja, 20 min od gajbe, taman da odem da gledam ove nase slepce!

Posted
Astra je težak rival, Dinamo Tbilisi, Thun i Slovan nezgodni, dok su austrijski drugoligaš i Estonci laganica.
Tako je hteo žreb...
Posted

jbg nisu Esti, ali verujem da cete ove izbaciti. A i u Svajcarskoj ce Partizan imati podrsku navijaca.

Posted

ovo je neka zavera, imali smo poseban status na žrebu, još smo zadnji izvučeni <_<- no dobro 1 meč kući konačno, a i izbegnute su ekipe sa istoka koje bi grizle i ostavile srce na terenu da prođu, švajcarcima ovaj dvomeč neće imati takvu važnost, mogu se proći

Posted
do jaja, 20 min od gajbe, taman da odem da gledam ove nase slepce!
Spremi se za jedan lepi mazo ugodjaj :)Po svemu prikazanom, Vosa je poprilicno bliza ulasku u LE nego mi
Posted

Prolazni su, samo je pitanje ko ce igrati protiv njih pogotovu u napadu. Sreca pa nam je odbrana jos i bolji deo tima pa ako ih tu zatvorimo eto prilike da prodjemo u grupe jos jednom.

Posted

Ako je prva kući idete sigurno dalje, Thun je u padu iz godine u godinu, ali nije premija, moglo je i lakše.

Posted

thun je igrao LŠ pre 5-6 godina, tako beše? bili topovska hrana, kao i mi. ima tamo solidnih igrača, karaće nas ružno.

Posted (edited)
thun je igrao LŠ pre 5-6 godina, tako beše? bili topovska hrana, kao i mi. ima tamo solidnih igrača, karaće nas ružno.
Zato oprez! Obavezno dva zadnja vezna koji ne prelaze pola, ne razmetati se sa više od jednog napadača i strpljivo čekati šansu.Mislim da je za Thun išla priča da je to najmanji grad koji je igrao LŠ. Edited by Nikodije
Posted (edited)

nikodije, šta brljaviš?

Edited by MocaVukotic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...