lalas Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Preko Kukesija valjda mozemo do LE ?mada ne znam sta cemo tamo? Edited August 8, 2013 by lalas
Fins fleet Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nemam pojma da odgovorim na Vasiceva pitanja. Da li je kriva Verica, Montgomeri, pojma nemam. Ako moram da kazem, rekao bih oboje. Ali u jednom je u pravu: Ne vredi pricati o fudbalu. Prvo o obrazovanju, pa onda o sudstvu, policiji i skupstini, pa tek onda fudbal moze da dodje na red. Do tada, ako mi dete u drzavi Srbiji kaze da hoce da bude profesionalni fudbaler, reagovacu kao da mi kaze da hoce da bude profesionalni rasturac heroina.
ZokiAsov Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pa mozda bi nam trebao neko sa malo vecim mudima od Rasare, koji juri rezultat sa dva zadnja vezna i usamljenim mitrarom u spicu. Realno ako se ne okane tog prirucnika za picke, nece ni u Kini napraviti posao.
Kreator Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) svejedno je da li će ostati rašović ili doći drulović. obojica će ispunjavati naređenje da šćepović mora da igra i tu od trenerskog autoriteta odmah u startu nema ništa. Edited August 9, 2013 by BlackGeorge
SNARC Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Nasi potencijalni rivali : Nome Kalju iz Estonije, Tun, Pasing, Dinamo Tbilisi, Astra iz Rumunije, Slovan Liberechttp://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1979605.html Edited August 9, 2013 by SNARC
Lezilebovich Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 I pored svega mene i dalje zanima koga ćemo dobiti u žrebu, da li ćemo, kako ćemo .Mogući protivnici (ako sam skontao onu tabelu na uefinom sajtu)JK Nõmme Kalju (EST)FC Thun (SUI)FC Pasching (AUT)FC Dinamo Tbilisi (GEO)FC Astra (ROU)FC Slovan Liberec (CZE)
lalas Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 estonce i austrijance prolazimo, sa gruzijcima 50/50, od svajcaraca,rumuna i ceha ispadamo.
Bright Billy Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 slovan je ispao od ludogoreca, tako da ste egal. od ostalih ste jaci...
TheBigFlegma Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pitanje je od koga smo jači ako Rašović bude i dalje trener.
lalas Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ovo je slovan liberec cesi, a ne slovan bratislava koji je ispao od bugara
Recommended Posts