hattori Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 jesam li ti ja lepo govorio da si smandrljala naslov i temu? al ne, mora ona da se pravi pametna.
MayDay Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Smisli mi bolje i promeniću. :DA niko da pomene da se Stojke vratio na gol protiv Srema i da smo postigli 7 golova?!
Blueberry Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nego, jel postoji šansa da ovu štetočinu pošaljemo u Tasmaniju, da nam ne poubija i ono malo najboljih igrača koje imamo?Ramadani, mamuliti***dati***!!!
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) zajebo si link :(sad radi:) Edited August 8, 2013 by kud u maglu Simovicu
ZokiAsov Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Ljudi ok prezvakali smo temu oko kimare i scepe, krimosa i fudbala, nego, je l realna prica da je onaj retard Ostojic ubio Lukaca? Cuo sam coveka kako vice moja, al ne zaleteo se ostoja ko konjina raspala... I je l su ti ligamenti ono sto je Bertans sjebao pa nece imati ko trojku da nam ubode u sledecih 6-9 meseci? Jebeni ostojic usta ga bolela, pederi ga mazili...
Blueberry Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) I je l su ti ligamenti ono sto je Bertans sjebao pa nece imati ko trojku da nam ubode u sledecih 6-9 meseci?Jesu. Što je najgore, retard mu ušo glavom u koleno i nije mu ništa.A i Mitrara sad ne može da šeta svoju primljen na infektivno zurku. Edited August 8, 2013 by Blueberry
ZokiAsov Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Pa on je onda vece govedo i stetocina od jebenog kadabre i babe zajedno....
MiddleClass Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Sirak je i za vas i za Ludogorec Barselona.Gazi Kimi i otimaj, pozlatilo ti se!
Kreator Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nego, jel postoji šansa da ovu štetočinu pošaljemo u Tasmaniju, da nam ne poubija i ono malo najboljih igrača koje imamo?Ramadani, mamuliti***dati***!!!ne zna se ko je veća štetočina od njih dvojice.
Drug Chabor Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Jesu. Što je najgore, retard mu ušo glavom u koleno i nije mu ništa.A i Mitrara sad ne može da šeta svoju primljen na infektivno zurku.Meni se iskreno čini da je Lukač sredio ligamente pri padu nakon sudara. Doduče, činilo mi se i da će Ostojić nakon onog udarca proći kao Altobeli na Marakani. Očigledno ima tvrdu glavu.
hattori Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 stara dobra vremena... NENAD STOJKOVIĆ: U moje vreme bi pohapsili sve navijače sa juga
Recommended Posts