hattori Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nije to govno..to se samo neko posrao..a vi niste dobro videli i zato nemojte verovati svojim ocima nego namapizde..sise..beskicmenjacipa da, i bris taton je osetio obavezu da skoci naglovacke u ambis, a dzamija obavezu da bukne...
LeoWestermann Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ova konferencija je nastavak transfera neprijatnosti od juče...
MayDay Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Zlo mi je.Pored toga, imam samo 44 lajkova moje stranice. :(
harper lee Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Meni je ova konferencija za stampu jos gnusnija nego ono skidanje trake juce. Strasno.
Dankan Ajdaho Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Iskreno, mene zanima šta bi bilo da neki navijač™ naleti na nekog nadrkanog fudbalera, recimo onog Martinovića što je došao u Zvezdu ili tako nekog lika koji se već mlatio sa sličnim primercima.Mislim da bih dao godinu dana života da prisustvujem sceni gde neki takav ipresavija govno i ugazi ga u travau (ili tartan).Ovo je jedna od najtužnijih slika koje sam u životu video. Beskrajno mi je žao ovog dečka.Zlo mi je.Pored toga, imam samo 44 lajkova moje stranice. :(Dodao jedan pre pet minuta. Ljudi se plaše za svoje živote.
Nikodije Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) Meni je ova konferencija za stampu jos gnusnija nego ono skidanje trake juce. Strasno.+1Ne može mu niko ništa, vrhovni komandant, poraz pravne države. Sam klub ovde čak i nije bitan, pošto oni kukavni očigledno nemaju mehanizam borbe.Još od delije Arkana, srpski fudbal nije imao viđenijeg™ navijača™. Edited August 7, 2013 by Nikodije
keitel Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ovo je onaj momenat posle kojeg gašenje kluba dođe kao olakšanje.
tangodelta Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Tradicionalno srpsko skidanje trake medju drugarima, cemu frka?
teacher Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Možda je glupo, ali da ponovim pitanje: zar ovaj mombril nije u nekom zatvoru?
harper lee Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Možda je glupo, ali da ponovim pitanje: zar ovaj mombril nije u nekom zatvoru?Odlezao.
Verterdegete Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Sto je najgore, i ne laze. Ovaj ladno pridrzava ruku, da mu olaksa posao.
teacher Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Odlezao.Vidi se da je kazna delovala vaspitno...Btw, kakav govnarski klub, počev od uprave, preko igrača pa do najvernijih... Svaka čast ovim normalnim ljudima koji se još uvek lože.
Lezilebovich Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) Meni je ova konferencija za stampu jos gnusnija nego ono skidanje trake juce. Strasno.+1. Ovo je toliko ... ne znam. "Uprava" "kluba" je odabrala da on drži KZŠ, da mu daju punu podršku za to što je uradio. Mogli su bar samo da postave saopštenje ili tako nešto. Čak mi i to iz ove perspektive deluje prihvatljivo.Mada, sa druge strane - niko više ne brine oko toga što smo ispali od Bugara .Sto je najgore, i ne laze. Ovaj ladno pridrzava ruku, da mu olaksa posao.a šta će ? da ga šamaraju, pale kola, prebijaju u kafićima ... vidiš da je Kimi u stvari gazda Edited August 7, 2013 by Lezilebovich
levi Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) 4449mada je sada pomalo deplasirano, kad su se ovako lepo pomirili Edited August 7, 2013 by muslin
Nikodije Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Sto je najgore, i ne laze. Ovaj ladno pridrzava ruku, da mu olaksa posao.Da nije pomagao, dobio bi i šamar pride, bolje ipak samo blamaža bez batina.Već vidim kako budući kapiteni Partizana broje koliko puta su uklizali po utakmici, i ne zaustavljaju se dok ne dođu do brojke 30.
Recommended Posts