SNARC Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kimi iskusno, poput Murinja, preuzuma mrznju javnosti na sebe i oslobadja nesrecnog Scepu pritiska, usput mu dodajuci simpatije i zaljenje javnosti. Skroz smekerski i grobarski potez.
porucnik vasic Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 nije.Наравно да јесте, од тога нема горе. Мене чак и срамота да објашњавам.
*edited by mod Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Nego bas je zanimljivo da su ove godine sa obe tribine skinute pesme Kosovskog ciklusa... Mada nije kao da se zalim zbog toga.
LudiKure Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jestejebem ti sreću grbavu i sudiju usranog i Šćepovića i sve da jebem više
porucnik vasic Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ово за Лукача вам је бедак. Добар голман и није шабан.
Kreator Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Ko ono bojazljivo virka? Kojic?zar je bitno?poruka ove fotografije je: privatizacija ODMAH! ne interesuje me za koliko evra će biti i kome prodano samo da se već jednom izvrši.dačiću, jel i ovaj što skida traku drvetu "od ranije poznat policiji" ili je to samo vaš čovek? Edited August 6, 2013 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) evo i Đembara kaže da je pirgavi prećutao penal u prvom, pitanje za ove što su bili ispred malih ekrana jel napucavanje bilo u ruku ili...na tribini je delovalo da jeste Edited August 6, 2013 by kud u maglu Simovicu
Dr Arslanagić Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 http://youtu.be/_9V25aSId2oali za šta je sviran penal? stvarno svaka funjara šilji kurac na nas
Kreator Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 evo i Đembara kaže da je pirgavi prećutao penal u prvom, pitanje za ove što su bili ispred malih ekrana jel napucavanje bilo u ruku ili...na tribini je delovalo da jestenije u ruku, zaboravi na to.nije valjda da razlog večerašnjeg poraza tražiš u sudiji i njegovom kriterijumu?
Goranz Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 zar je bitno?poruka ove fotografije je: privatizacija ODMAH! ne interesuje me za koliko evra će biti i kome prodano samo da se već jednom izvrši.dačiću, jel i ovaj što skida traku drvetu "od ranije poznat policiji" ili je to samo vaš čovek? Ma kakva privatizacija, toga kod nas nikad nece biti... bogatas poput vlasnika Ludogoreca kupi klub, u kancelariju mu se instaliraju "navijaci" koji traze novac i privilegije, on cimne policiju i dobije odgovor "Da sam na vasem mestu, ja bih platio... a usput mozete da platite i nama pa da vas i mi stitimo".
Zutoplavi Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Krenulo ga baš. Ode li tamo, imaće kao "podršku" sa tribina slične mandrile.
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 nije u ruku, zaboravi na to.nije valjda da razlog večerašnjeg poraza tražiš u sudiji i njegovom kriterijumu? naravno da ne, samo pitam sa istoka mi se učinilo da je igrao rukom, a i đembara potvrdioali stoji da je sudija(sva trojica) bio očajan, kasnio sa odlukama, vrlo diskutabilno tumačenje prednosti, i par diskutabilnih ofsajda
hattori Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Наравно да јесте, од тога нема горе. Мене чак и срамота да објашњавам.naravno da nije. kad ti sljam sa tribina krene krojiti sudbinu onda znaj da ni ambasadorima niti bilo kome vise nisi bitan.
Recommended Posts