Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

večeras smo bili slabiji za: nepostojećeg sašu ilića, ostojića, markovića, grbića solera i posle šćepovića. mnogo je to da bi se pobedila jedna ovako prosečna ekipa ludogoreca a kamoli nešto ozbiljnije.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dajte kameru na igrace ispred tribine. Ziv nisam dok ne vidim da li je Scepinjo tu.

Posted

Nema tu sta da se kaze, Ninkovic za 90 minuta je pretrcao koliko Sasa Ilic za 30. I to je buducnost srpskog fudbala.

Posted
aj, dobro sad, ovo je scepa dobro odradio, odbranio mu covek...
Daj bre, Šćepa ima 1-1 sa golmanom. Uz to, ima prostora i da ga obiđe jer mu dolazi relativno ukoso i on šutira u golmana, gađajući kontra stranu.Jednostavno, ovako igrač koji pretenduje da bude dobar špic ne sme da završava ovakve situacije.
Posted

Mi i da udjemo u LE sa ovakvom jajarskom igrom i ovakvim napadom mozemo samo da sanjamo Vermezova 3 boda.

Posted

Sve mi se čini da Rašović nije kalibar za velike utakmice. Nekad, Stanoje ili Mateus su umeli da motivišu i balvane ako treba. On nekako ide po inerciji, pa očito je bilo da sredina popušta, kapiten izdiše i tu je trebalo pojačati i odatle ubrzavati. Mogao je tri centarfora da stavi ali to ne znači ništa. Uz to jedan je Šćepović..

Posted

Da li postoji ikakav razlog da se raspravlja o balvanu kakav je scepinjo?!

Posted
Daj bre, Šćepa ima 1-1 sa golmanom. Uz to, ima prostora i da ga obiđe jer mu dolazi relativno ukoso i on šutira u golmana, gađajući kontra stranu.Jednostavno, ovako igrač koji pretenduje da bude dobar špic ne sme da završava ovakve situacije.
dobro, mislio sam dobro odradio s obzirom da je to ipak 1 scepinjo :lolol:i nije bas da je sutirao u golmana, izbacio mu je nogama...
Posted
Nema tu sta da se kaze, Ninkovic za 90 minuta je pretrcao koliko Sasa Ilic za 30. I to je buducnost srpskog fudbala.
da, njega sam zaboravio. taj večiti talenat nikako da napravi nešto pametno u sredini, jedino što ima šut..ali ima i jojić
Posted

Meni se cini da Rasovic leti sa klupe nakon ovoga, Djuratiju i Bureku treba zrtveni jarac.

Posted

Kako može jedan Maribor da bude višestruki učesnik Lige šampiona, a Partizan ne može? Nije valjda samo u parama poenta?

Posted

Ne slazem se za Ninkovica ... Jedini iz sredine sto je nesto konkretno uradio i stvarao kakvu takvu opasnost Bugarima !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...