Kreator Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) ma nisam u pravu - zaslužili su.što ovakvu ekipu nisu napravili pre širaka... i oterali morone šćepu, markovića itd.pilićarenje & jajarenje ne sme da se isplati/nagradi - nikada. Edited August 6, 2013 by BlackGeorge
Goranz Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kako je smekerski odigrao ali Fortuna nije bila na njegovoj strani... nije to zasluzio.
SNARC Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jebote, sreca pa ovi vode..Scepovica bi neko ubio zbog ovoga
radisa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Šćepović ne bi pogodio gol da je prazan i dva puta širi i viši,a da on stoji na 35cm od gola. Nešto bi ga sprečilo.
Geo Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Na ovom promasaju Scepovicu bi i otac iz najboljih fudbalskih dana pozavideo ... Edited August 6, 2013 by Geograf
stoka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 A zašto sad skandiraju "Uprava, napolje?" Ovo je slika našeg klupskog fudbala, bolje ne može ...
aram Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 aj, dobro sad, ovo je scepa dobro odradio, odbranio mu covek...
Nemanja Posrbica Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kako ste se raspali kad je Scepovic usao, sjajnoRašović je amater. Izbaci veznog igrača i ubaci špica koji nema skok igru i preorjentiše se na nabacivanje lopte. Ništa eksplatisanje desne strane igre, ništa osvežavanje veznog reda. Bugari su očekivano jajare, nabili se u dupe golmanu umesto da uzmu loptu u noge i odrade meč do kraja. I sa punim veznim redom su bolje držali loptu.
Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Gulan bog "Decko je jednostavno pao ispred mene kao da ga je pogodio snajper" Bravo!
James Marshall Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Meni Šćepovića iskreno žao, ali majke mi. Cijeli stadion mu opšti sa materom, na kraju će vjerovatno on otići stopama Filipa Čovića.A što se igre tiče, jebiga, realno, sa 2 gola u 4 utakmice nije fora da se bude i dalje u igri za LŠ.
Bright Billy Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 i tradicionalno, za kraj prenosa, sledi izjava igraca koji je dobio crveni...
Recommended Posts