Dr Arslanagić Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 eto, uradili smo više od Partizanove uprave
MayDay Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Ako bude 0-3 za nas (u sta sumnjam) ne smem ni da zamislim na sta bi taj bunker licio. Izucavala bi se ta utakmica sirom fudbalskih centara u Srbiji.:lol:Trebalo bi tvitovati ovo sa #uefa haštagom. Edited August 1, 2013 by MayDay
Muwan Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ispostavilo se kao dobra odluka da se umesto traženja potoka sedne na iftar sa prijateljima, makar na televiziji išao i onaj odvratni Fenerbahçe. Vidim da je ubeležen rutinski poraz poput Genka i još desetina drugih, gde rutina podrazumeva postojanje teorijskog nadanja u prolaz na osnovu aktivnog rezultata, uprkos činjenici da ta nadanja u delo tj. gol treba da sprovedu sekundarne sirovine poput Šćepovića i da sve to treba da iznikne iz trenerske filozofije koja fudbal smatra jajarenjem u koje se ne sme ući bez dva zadnja vezna, a u napadu ako se eventualno nešto umulja...Revanš će biti replika onog od prošle ili pretprošle godine, kada posle 0:2 na strani nisu uspeli ni da prismrde protivničkom golu u revanšu.
April Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Drugovi, ja sam svoj deo posla obavio. A za finale Lige Sampiona ako me se sete, sete...Zar ne bi mogli jednostavno da zamolimo nekog od našihtm u medijima(Velja, Vasa, Gazza...itditd) da obaveste svoje sportske redakcije i probude pijanog Grubora? Edited August 1, 2013 by April
crtamOrasi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Rekao bih da je najlakse napisati na avangardi. To moze da uradi Kojot, on je ionako nas, time bi se samo kandidovao za punopravno clanstvo. Nece mnogo trebati Tegeltiji da otrci u stab i raportira. Posle bi mogao da se hvali kako je licno izvrsio presudan uticaj u prolazu u playoff rundu i sacuvao Partizan u Evropi. Bio bi jaci od Cokija i natrljavao bi mu na nos prilikom svakog obracuna u sitne sate. U medjuvremenu bi mogao kod mangulice da obezbedi ausvajs Stefu i Kojotu za svlacionicu na poluvremenu neke utakmice. Nama ostalima, koji smo postovali na temi kada je otkrivena neregularnost, bi bilo dovoljno samo da saslusamo njihove anegdote po povratku.
Moća Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Najveća bi fora bila da dobijete službenim a onda vas Bugari ugaze u revanšu.
April Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nije me mrzelo da mejlujem tabloidima.Samo me zanima da li će ijedna od tih redakcija ispratiti priču, makar bila i netačna, ili oni samo prepisuju agencijske vesti.
*edited by mod Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 @Moca Samo se nadaj :Pa i bolje sacekaj da odigraju ovi tvoji pa da vidis da li ce da ti daju povoda da se hvalis ili da cutis.a ko god je igrao na ludogorec neka pozuri da naplati tiket za svaki slucaj
Moća Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja sam moje vec prezalio :)Ja mislim da tiketi ostaju na snazi.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moća Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Pise u pravilima da se dobija posle dve uzastopne tekme ako igrac dobije karton.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
dekki Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 22.02 In case of repeated cautions:a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution; http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/94/62/34/1946234_DOWNLOAD.pdf
Belaj Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 http://www.uefa.com/...34_DOWNLOAD.pdfO, da.A neko je gore pustio buvu sa pravilnikom iz 2007/2008.
Recommended Posts