Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

Bice prenosa..blic kaze da su Bugari popustili
prvo poluvreme na drugom, a drugo na prvom ptc-a
Bice prenosa..blic kaze da su Bugari popustiliedit - kako cujem u Razgradu pada jaka kisa i padace tokom celog dana. a taman smo mogli da lepo razvijemo nasu tika-taku
odlicno. ovo je najbolja vest so far. jos se nadajmo da ce teren biti glibavo bljuzgavo blatiste do pocetka utakmice i sanse za remi vrtoglavo rastu.ludogorec jako puno koristi lopte u prazan prostor i ovo ce da bude hampering faktor samo takav.

Ако поновите игру са Јерменима из Јерменије ни кожне гаће неће да вас спасу. Ја се опет надам да неким чудом пролазите у следеће коло.

Edited by porucnik vasic

tako smo i medu doveli pred anderlecht...

Da li i vama Rasovic lici na Murinja Jankovica ili sam ja paranoik pa onu budalu vidim u svakome?

To je velika pobeda Kroacije i hrvatskog nogometa pripremana i stvarana godinama na tradicijama HASK kluba i Gradjanskog koji su kroz Dinamo hteli unistiti.
:lolol: Какав је то био болесник. Срећно, гробари!

Idemo Grobari, samo hrabro

Бити че погибија, браћо.

Komsije, samo hrabro, nisu Bugari bauk, a vi tesko da mozete gore nego protiv Siraka.PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Ivanov, Obradović, Gulan, Marković, Jojić, Ilić, Ninković, Grbić, Šćepović.Tako bar kaze sportal.

Edited by Milosh76

Zapalićemo Razgrad!

Da li i vama Rasovic lici na Murinja Jankovica ili sam ja paranoik pa onu budalu vidim u svakome?
I meni, nekoliko puta sam pomislio wtf ^_^

Sve ispod 3:0 je uspeh.

Kako Scepovic lepo namesti zuti Sasi Markovicu

ovde ne da nije bilo kise nego ni od korova... al dobri ste zasad.

Guest
This topic is now closed to further replies.