zoki Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A zbog cega ste svi ubedjeni da nije bio aut?Pa bila je grafika da je dobra lopta...
nenad Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ko god je u stanju da napise da je nadal pizda ili nikada nije gledao tenis, ili ima veliki problem u glavi.
Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A zbog cega ste svi ubedjeni da nije bio aut?Javio nam Bran Stark.
Zli Gli Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 O kom nadalovom govnarskom potezu pricate? On pokazao trag, sudija lose procijenio za pola milimetra i cao. Ni prvi, ni poslednji put.A ovaj retos, majko mila... Mislim da bi sa naredio da se bombarduje spanija i francuska da moze.TapatalkNe trazi se da sudija sidje ako nisi 100% siguran, tj. ako nije ocigledan aut, pogotovo ne u polufinalu ovako bitnog turnira protiv svog navodnog prijatelja.Kod zena sam primetio da to Azarenka stalno radi, vecito gleda neke linije i maltretira sudije zbog toga.I jebo vas Banjac vise, on je ionako totalno nebitan lik u ovoj prici.
zoki Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) "Ima li deo tela koji on ne dotakne" pita se Banjac za Nadala... :isuse:Izvini Zli, morao sam još jednom da ga spomenem... Edited June 7, 2013 by zoki82
Frank Pembleton Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Uh nista od ovog jbga....Ni u jednom sportu ne volim kad se unapred prica, "cilj mi je da osvojim ovo ili ono" igras brate sta dodje dodje...Naravno ja serem ko foka al jbga...
Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Neverovatno kako padne u igri iako bi trebalo da dobije samopouzdanje.
Recommended Posts