zoki Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ja ga prvi pljujem i ovde i na onoj temi za komentatore ali ovde je u pravu za sve sto prica. Nadal je ljigavo govno a sudija kreten, ne znam kako ga je ubedio ovaj da je aut.Sve se slažem sa tobom ali ova budala ne prestaje da kenja o krađi, lažnom prijateljstvu, španskom narodu i koje čemu... Kaže, da 10 godina nije video da je neko tako pokraden... Jebote, nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno video, jebiga dešava se...
goofs Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 nedajmubejglbemmaterguzatu!Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno videoa jer moz' da bude da je i nadal lose video?
Zli Gli Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ma jasno mi je to, Banjac je degen i pisao sam vise puta o njemu tamo na onoj temi, ali jebiga. I nema tu desava se, sudija nije smeo da svira aut ako nije bio 100% siguran, a o Nadalovom govnarskom potezu nije potrebno trositi previse reci. Valjda ce vaskrsnuti Novak sad, da im se posle najebe keve obojici.
zoki Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 a jer™ moz' da bude da je i nadal lose video?Može, ali ja ipak mislim da je sisa...
Moća Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jel ima neko pravilo da predas set pa se odma igra sledeci?
Yoda Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Kakav je dripac ovaj sudija.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 OK, set je sjeban, nadam se da je prosla mucnina i da ce sada da ga razbije.'till the win!
Timmi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 O kom nadalovom govnarskom potezu pricate? On pokazao trag, sudija lose procijenio za pola milimetra i cao. Ni prvi, ni poslednji put. A ovaj retos, majko mila... Mislim da bi sa naredio da se bombarduje spanija i francuska da moze. Tapatalk
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ubice ga sada... istenkovo je set, smirio se, sace da dere
Recommended Posts