Jump to content

Roland Garros 2013

Featured Replies

Ja ga prvi pljujem i ovde i na onoj temi za komentatore ali ovde je u pravu za sve sto prica. Nadal je ljigavo govno a sudija kreten, ne znam kako ga je ubedio ovaj da je aut.
Sve se slažem sa tobom ali ova budala ne prestaje da kenja o krađi, lažnom prijateljstvu, španskom narodu i koje čemu... :frust: Kaže, da 10 godina nije video da je neko tako pokraden... :isuse: Jebote, nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno video, jebiga dešava se...
  • Replies 1.1k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nedajmubejglbemmaterguzatu!Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo bi moglo malo da ga stabilizuje.

nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno video
a jer™ moz' da bude da je i nadal lose video?

Ma jasno mi je to, Banjac je degen i pisao sam vise puta o njemu tamo na onoj temi, ali jebiga. I nema tu desava se, sudija nije smeo da svira aut ako nije bio 100% siguran, a o Nadalovom govnarskom potezu nije potrebno trositi previse reci. Valjda ce vaskrsnuti Novak sad, da im se posle najebe keve obojici.

a jer™ moz' da bude da je i nadal lose video?
Može, ali ja ipak mislim da je sisa... :lolol:

Jel ima neko pravilo da predas set pa se odma igra sledeci?

Kakav je dripac ovaj sudija.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

OK, set je sjeban, nadam se da je prosla mucnina i da ce sada da ga razbije.'till the win!

kako ide? je l poslo sliku?

Očigledno je 1 negledanje pametna odluka.

O kom nadalovom govnarskom potezu pricate? On pokazao trag, sudija lose procijenio za pola milimetra i cao. Ni prvi, ni poslednji put. A ovaj retos, majko mila... Mislim da bi sa naredio da se bombarduje spanija i francuska da moze. Tapatalk

ubice ga sada... istenkovo je set, smirio se, sace da dere

Banjac govori o kosmičkoj pravdi :isuse: :isuse: :isuse:

A zbog cega ste svi ubedjeni da nije bio aut?