June 7, 201311 yr Ja ga prvi pljujem i ovde i na onoj temi za komentatore ali ovde je u pravu za sve sto prica. Nadal je ljigavo govno a sudija kreten, ne znam kako ga je ubedio ovaj da je aut.Sve se slažem sa tobom ali ova budala ne prestaje da kenja o krađi, lažnom prijateljstvu, španskom narodu i koje čemu... Kaže, da 10 godina nije video da je neko tako pokraden... Jebote, nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno video, jebiga dešava se...
June 7, 201311 yr nije krađa nego je Nadal pizda a sudija je pogrešno videoa jer moz' da bude da je i nadal lose video?
June 7, 201311 yr Ma jasno mi je to, Banjac je degen i pisao sam vise puta o njemu tamo na onoj temi, ali jebiga. I nema tu desava se, sudija nije smeo da svira aut ako nije bio 100% siguran, a o Nadalovom govnarskom potezu nije potrebno trositi previse reci. Valjda ce vaskrsnuti Novak sad, da im se posle najebe keve obojici.
June 7, 201311 yr a jer™ moz' da bude da je i nadal lose video?Može, ali ja ipak mislim da je sisa...
June 7, 201311 yr OK, set je sjeban, nadam se da je prosla mucnina i da ce sada da ga razbije.'till the win!
June 7, 201311 yr O kom nadalovom govnarskom potezu pricate? On pokazao trag, sudija lose procijenio za pola milimetra i cao. Ni prvi, ni poslednji put. A ovaj retos, majko mila... Mislim da bi sa naredio da se bombarduje spanija i francuska da moze. Tapatalk