lalas Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ko je ovaj jebeni retard sto komentarise na eurosportu? Ja ne mogu da vjerujem sta slusam.Tapatalk
Parsons Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Mico se brine za Djovaka...nada se da ce novak da izgubi ako on navija za njega
Frank Pembleton Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Govor tela djokovica je kao da je u debelom kurcu...Da citiram:Sto se tu dogodilo mozda ni Djokovic ne zna...
koksy Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ja gledam na HRT gde se Mićo mnogo ne pača u svoj posao.inače, Novak se kvalitetno samoubija u trećem.
Yoda Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ne sme ovako da se raspada bez obzira na onu odluku.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Zli Gli Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ko je ovaj jebeni retard sto komentarise na eurosportu? Ja ne mogu da vjerujem sta slusam.TapatalkJa ga prvi pljujem i ovde i na onoj temi za komentatore ali ovde je u pravu za sve sto prica. Nadal je ljigavo govno a sudija kreten, ne znam kako ga je ubedio ovaj da je aut.
Frank Pembleton Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Mico se iscudjava..."Ne zove doktora, ne zove fizioterapeuta nista ne cini" Edited June 7, 2013 by Frank Pembleton
Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Dva poluzicer forhenda napolje/mreza i jedna greska sudije i verovatno si izgubio mec. U trenutku se prebaci inicijativa na drugu stranu. Edited June 7, 2013 by Zaz_pi
Recommended Posts