freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 uf, opet je pripretio... sada je definitivno iznad, ali mora da zadrzi ovaj nivo...
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Steta za forhend, odlicno izgradjena pozicija. Dobro mu idu bek'end dijagonale ali lose udara paralelu.dijagonala je cak vaznija, jer Nadal ceka kod paralele
April Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Xixi, Mićo Dušanović navija za NoletaNadal izbaci loptu u aut, ovaj viče 'To!'
goofs Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Kako sam ugasio TV poceo je da dere.Ne berite brigu, sakrio sam daljinski :DSent from my iPhone using Tapatalk
banecare1 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pobegao ranije sa posla na aerodrom da gledam tenis. Obisao sam 3 terminala i nigde nema prenosa. Tacno da se ubijes. Makar da im net sljaka
Zli Gli Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Au, ovo moze da prelomi mec. Nadal govno cigansko, jebem ga u usta.
Timmi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ko je ovaj jebeni retard sto komentarise na eurosportu? Ja ne mogu da vjerujem sta slusam. Tapatalk
Yoda Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Sucu želim da se skrlja sa stolice, u roku od odmah. Starog sportsmena Rafu ne bih da komentarišem.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jbg. nije samo ovo trebalo da se desi Jos mu se i sudija na kraju pokenjao.
Arkadija Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ko je ovaj jebeni retard sto komentarise na eurosportu? Ja ne mogu da vjerujem sta slusam.TapatalkSmiljan Banjac, najmonumentalniji nepoznavalac tenisa uz Zvonka Mihajlovskog
Recommended Posts