June 7, 201311 yr Konačno ribrejk! Valjda će sad da pusti ruku.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
June 7, 201311 yr tako breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!ajmo sada, pocetak preokreta!Sviđa mi se koliko si napaljen!!! :DNovak napravio brejk 3:3:.Novak 4:3 Edited June 7, 201311 yr by Serpentina
June 7, 201311 yr Opet je pogresio kod jednog bek'enda ali se izvukao servisom. Uglavnom, manje gresi, narocito iz bek'enda, i odmah se vidi rezultat.
June 7, 201311 yr Sviđa mi se koliko si napaljen!!! :Dodmah da kazem, nisam kriv!idemo NJole, deri boraniju, podseti ga ko je bolji igrac!
June 7, 201311 yr Opet je pogresio kod jednog bek'enda ali se izvukao servisom. Uglavnom, manje gresi, narocito iz bek'enda, i odmah se vidi rezultat.bekend mu je danas go kurac. ne samo da promasuje, vec promasuje lagane lopte
June 7, 201311 yr Dajte neki strim, ne mogu da slusam vise ovog idiota na nasem Eurosportu. "I evo brejka! Jeste da je to samo ribrejk a ne brejk prednosti ali dobro je i tako"
June 7, 201311 yr ajmo NJole, ajmo! stiska ga sada opako, mentalno ide ispred!!!serem ko foka, ali bas me briga :D