Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Katastrofa od bek'end-a. Ima problem da hvata visoke Nadalove lopte, sto je cudno jer je upravo bio poznat po suprotnom.
Pantelija jr Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ali zasto? ZASTO???zasto kukavicka lopta u sredinu kad si dominantan u poenu?
Serpentina Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Ponovo je Rafa izbacio u aut bekhend. Novak treba da ga tera da igra bkh jer ovaj to očigledno neume.Brejk za Nadala, 3:2 sad je počeo i muda da češe. Edited June 7, 2013 by Serpentina
Mr.Mxyzptlk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) raspada serafa bp Edited June 7, 2013 by extragluv
Pantelija jr Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 djokovica nema na terenu, otprilike kao u prva dva seta proslogodisnjeg finala. radi se o ozbiljnim psihickim problemima. prosli put sam slagao, ali sad stvarno gasim tv i idem napolje, ovo je tuzno za gledanje
Yoda Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Neverovatne gluposti pravi, poklonio četiri poena u nizu za brejk.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
InvisibleLight Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 je bo tekakav tenis :cry:ne mogu da verujem da se bas toliko sasrao i progresivno raspada
Mauci Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ponovo je Rafa izbacio u aut bekhend. Novak treba da ga tera da igra bkh jer ovaj to očigledno neume.Brejk za Nadala, 3:2 sad je počeo i muda da češe. Aj ne seri i ne nerviraj me jos i ti sa svojim glupostima.
Serpentina Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) djokovica nema na terenu, otprilike kao u prva dva seta proslogodisnjeg finala. radi se o ozbiljnim psihickim problemima. prosli put sam slagao, ali sad stvarno gasim tv i idem napolje, ovo je tuzno za gledanjeJa sam bila na moru kada su Fed i Novak igrali ono legendarno polufinale na US Openu, 2011. godina. Prva dva seta gledala u taverni, Fed to osvojio i reko idem da spavam jer je bilo jako kasno. Sutra ujutru ustanem i čujem Đ. pobedio 3:2. VERA! Edited June 7, 2013 by Serpentina
Recommended Posts