June 7, 201311 yr Katastrofa od bek'end-a. Ima problem da hvata visoke Nadalove lopte, sto je cudno jer je upravo bio poznat po suprotnom.
June 7, 201311 yr Ponovo je Rafa izbacio u aut bekhend. Novak treba da ga tera da igra bkh jer ovaj to očigledno neume.Brejk za Nadala, 3:2 sad je počeo i muda da češe. Edited June 7, 201311 yr by Serpentina
June 7, 201311 yr djokovica nema na terenu, otprilike kao u prva dva seta proslogodisnjeg finala. radi se o ozbiljnim psihickim problemima. prosli put sam slagao, ali sad stvarno gasim tv i idem napolje, ovo je tuzno za gledanje
June 7, 201311 yr Neverovatne gluposti pravi, poklonio četiri poena u nizu za brejk.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
June 7, 201311 yr je bo tekakav tenis :cry:ne mogu da verujem da se bas toliko sasrao i progresivno raspada
June 7, 201311 yr Ponovo je Rafa izbacio u aut bekhend. Novak treba da ga tera da igra bkh jer ovaj to očigledno neume.Brejk za Nadala, 3:2 sad je počeo i muda da češe. Aj ne seri i ne nerviraj me jos i ti sa svojim glupostima.
June 7, 201311 yr djokovica nema na terenu, otprilike kao u prva dva seta proslogodisnjeg finala. radi se o ozbiljnim psihickim problemima. prosli put sam slagao, ali sad stvarno gasim tv i idem napolje, ovo je tuzno za gledanjeJa sam bila na moru kada su Fed i Novak igrali ono legendarno polufinale na US Openu, 2011. godina. Prva dva seta gledala u taverni, Fed to osvojio i reko idem da spavam jer je bilo jako kasno. Sutra ujutru ustanem i čujem Đ. pobedio 3:2. VERA! Edited June 7, 201311 yr by Serpentina