June 7, 201311 yr probusio ga u prvom gemu NJole, pljuste winneri... samo da serva funkcionise kao protiv Haasa, i nece biti zime :)
June 7, 201311 yr Uz nesto vise muke Rafa je osvojio gem na svoj servis.Dobro je znaci u drustvu besposlicara sam, sad se malo bolje osecam jer ni ja ne radim svoj posao.
June 7, 201311 yr Jbt, sad mi kaže pomoćnica direktora da moram da idem umesto nje na krivičnu istagu u Palatu pravde. Utepaću se.
June 7, 201311 yr Jbt, sad mi kaže pomoćnica direktora da moram da idem umesto nje na krivičnu istagu u Palatu pravde. Utepaću se. valjal cemu pomocnica da je ja utepam? :s_p:nego, przi se ovde za sve pare. NJole nikad agresivniji, Rafa na startu sve vraca... videmo samo dokle ce, jer nema sanse da ce ovako 3 seta da trci :D
June 7, 201311 yr valjal cemu pomocnica da je ja utepam? :s_p:nego, przi se ovde za sve pare. NJole nikad agresivniji, Rafa na startu sve vraca... videmo samo dokle ce, jer nema sanse da ce ovako 3 seta da trci :D tacno, trcace 5.
June 7, 201311 yr 2-2 drze svoj servis.sad servira djovakedit3-2 namucio se za treciovde mozete pratiti rez Edited June 7, 201311 yr by extragluv
June 7, 201311 yr Pa nije loša, 1972. godištematora koka znaci, valja... salji na tepanje :lol:igra se za sve pare ovde... Rafa odigrava forhend iz Madrida <_< i pogadja!
June 7, 201311 yr 3:3 Novak igra raznovrsnije. Mislim da Novak ovo dobija u 3 seta i minimum 2 tajbrejka. Sa Žo Vilfredom u finalu.