Jean-Luc Picard Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 (edited) odgledao hajlajtse, ne znam sta da mislim posto je taj dan bilo suncano i publika je bila u kratkim rukavima uglavnom, vise mi se cini da je fed odigrao mec zivota na sljaci tada nego sto je rafu ometao tezak teren. http://youtu.be/sy7EPqaxjUI Čitava ta nedelja je bila ko ovih prvih nekoliko dana Pariza. Novak je recimo tada prvi put uzeo set Rafi na šljaci a nije bio daleko ni da dobije iako sam rezultat ne govori tako. Nije slučajno Hamburg bio najbolji Fedov šljakasti masters, a najgori Rafin.edit: sve u svemu, ko' što reče duda, :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=_Dv8VmvPF_s Edited June 6, 2013 by Jean-Luc Picard
Čutura Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 rafole polufinale je bilo godinu dana kasnije, to sam gledao :)
Jean-Luc Picard Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ovo Rafole polufinale će ići od 14:00 'ebem li im nanu naninu. Verovatno dva seta propuštam dok sam na poslu i na putu kući....
Jean-Luc Picard Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 svemogući tviter.( sam ne pratim, ali prenosim od osobe koja prati sva moguća i nemoguća pisanja po istom )
freakns Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 pa dobro, propustas zagrevanje!ako pocnu u 2, prava stvar pocinje oko 7 :D
Jean-Luc Picard Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 prava stvar pocinje oko 7 :D"Prava stvar" je čudan način da se napiše David Ferrer vs. Jo Wilfried Tsonga :D
Time Crisis Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 (edited) Piše u 13:00, ne u dva.Edit: evo i zvanično na sajtu: Court Philippe Chatrier1:00 PM Men's Singles - Semifinals Novak Djokovic (SRB) [1] vs. Rafael Nadal (ESP) [3] Edited June 6, 2013 by Time Crisis
freakns Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 opametili se :lol:mada mi je cudno da NJole i Nadal igraju prvu... mozda ako zaglave do 6, da ovi mogu da pocnu na Lenglan
Time Crisis Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Sigurno da Francuzi žele najbolji/najgledaniji termin za Tsongu, koliko god da su ova dvojica veća ekskluziva :)
duda Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ma to jeobzirom da je radni dan, oni žele da conga bude na skroz punom šatrijeu, a to može samo popodne
Arkadija Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Dudo, ja sam danas na poslu razmišljala o slici Novaka i Rafe kako u kaljačama igraju tenis, uprkos kiiši, na Šatrijeu. Novak je razbijao Rafu. :lolol:
Recommended Posts