freakns Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 kako doslo tako i oslo... lepo sam ja vikao da sudija svira kraj dok je vreme!Marija se drzi protiv Azarenke!
Arkadija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 jel mi to se učinilo da je Jelena rekla za Mariju da je krakata roda?
Lancia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 jel mi to se učinilo da je Jelena rekla za Mariju da je krakata roda?zezas ?(i mene su tako zezali u skoli :( )
Arkadija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Stvarno sam čula, prvo je za sebe rekla, glupačo, a onda par poena kasnije to. :lolol:
Arkadija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ali nema joj pomoći. Krakata roda je počela da je šeta i ubija paralelama i evo ga brejk.
mlatko Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 jel mi to se učinilo da je Jelena rekla za Mariju da je krakata roda?i ja sam čuo "roda" :Djeb to formulis'o "kreštalica"
Max Morlock Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Posle prvog seta bio sam ubeđen da će Šarapova pregaziti Jelenu.Jelena se u trećem (još uvek! ) dobro bori ali i dalje mislim da bi njena pobeda bila ravna čudu.
Lancia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) au, krestavo polufinale. zar nisu rekli da ce da zabrane ovo vristanje? Edited June 5, 2013 by Lancia
Max Morlock Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 au, krestavo polufinale. zar nisu rekli da ce da zabrane ovo vristanje?Gledao sam Šarapovu nekoliko zadnjih mečeva i ono je naprosto jezivo šta sve ispušta dok igra... mislim zaista da je potpuno nerezonsko vrištanje i da bi to trebalo zabraniti. Neukusno je do bola.
freakns Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Gledao sam Šarapovu nekoliko zadnjih mečeva i ono je naprosto jezivo šta sve ispušta dok igra... mislim zaista da je potpuno nerezonsko vrištanje i da bi to trebalo zabraniti. Neukusno je do bola.sacekaj Azarenku :Da DZejlena se iskusno samoubila...
Recommended Posts