Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Sta je cigo? Jes' mislio da imas sansu?Lepo je znati da su vozovi tada bili brzi no danas...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sta sam uradio da mi pretis Zivanom? :(

Posted

Jel' ovo Prljavi Inspektor Blaža iz Gestapoa?

Posted

Sta je bre ovo trebalo da bude..ko je ovog lika osmislio..Sicer je za ovoga Gering licno..

Posted

dobar je bio ovaj cane u koznom mantilu. :Da bikovic glumi da ga primete i u poslednjem redu. jebes kamere.

Posted

Scena u vozu. Zamisljam Bajica kako kaze "Rez! Odlicno!" Blagi boze! :isuse:

Posted
Meni je super da ovako gledam seriju, bez izlaganja seriji kao takvoj, sklapam je iz vasih postova!
Isto! S tim sto kad mi neka scena opisana u pbp-u izgleda posebno upecatljivo, onda je posle trazim na jutjubu.
Posted (edited)
Sta sam uradio da mi pretis Zivanom? :(
:lol:Ne kažem tebi, Živana je lik iz serije, nešto se zaplakala pa beži, a pop sa kojim je razgovarala je doziva: "Živana! Živana...! Živana! Živana! Živana! ... Živana! Živana! ... Živana!" I tako tri minuta. A ona ništa, samo beži, sva u suzama :cry:Naoružani dezerteri jašu kroz šumu, a četnik u lovu na jelena iskoči pa kaže "Stoj, pucaću!" Oni odmah stanu, sjašu, i predaju mu se. Onda sledi petominutno ispitivanje na temu "Šta ste vi?", i kad je zaključio da je jedan Srbin a drugi Hrvat, dolazi drugi četnik pa i on pita "Šta ste vi?" Onda ih odvedu kod Đenerala Glogovca, i on naravno pita "Šta ste vi?"I tako u nedogled. Edited by Weenie Pooh
Posted

Ljubav na obali Drine. Ovako i mi svi danas treba!Bikovic ipak nije komunista!

Posted

Garant je ovo jedini sin Živojina Mišića koga će prikazati u seriji...jer vreme je za istinu!!!

Posted

Au, kakvo govno od serije. Plus sporo u pičku materinu. Umal se ne usrah od onog folksdojčera. I neko je grdne pare u ovo strovalio...

Posted

Ovo je negledljivo. Sramno je što su na ovo bačene pare. Ovo je sat mrtvog vremena.

Posted
Sta je bre ovo trebalo da bude..ko je ovog lika osmislio..Sicer je za ovoga Gering licno..
Sti lud, pa svinjski Šicer iz voza je jedini svijetli momenat epizode. Da te berber malo podšiša, HAHAHAHAHA!