Singer Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Sta je cigo? Jes' mislio da imas sansu?Lepo je znati da su vozovi tada bili brzi no danas...
Аврам Гојић Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Sta sam uradio da mi pretis Zivanom? :(
Weenie Pooh Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jel' ovo Prljavi Inspektor Blaža iz Gestapoa?
SNARC Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Sta je bre ovo trebalo da bude..ko je ovog lika osmislio..Sicer je za ovoga Gering licno..
Takeshi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 dobar je bio ovaj cane u koznom mantilu. :Da bikovic glumi da ga primete i u poslednjem redu. jebes kamere.
Nesh Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Scena u vozu. Zamisljam Bajica kako kaze "Rez! Odlicno!" Blagi boze!
Agni Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Meni je super da ovako gledam seriju, bez izlaganja seriji kao takvoj, sklapam je iz vasih postova!Isto! S tim sto kad mi neka scena opisana u pbp-u izgleda posebno upecatljivo, onda je posle trazim na jutjubu.
Weenie Pooh Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) Sta sam uradio da mi pretis Zivanom? :(:lol:Ne kažem tebi, Živana je lik iz serije, nešto se zaplakala pa beži, a pop sa kojim je razgovarala je doziva: "Živana! Živana...! Živana! Živana! Živana! ... Živana! Živana! ... Živana!" I tako tri minuta. A ona ništa, samo beži, sva u suzama :cry:Naoružani dezerteri jašu kroz šumu, a četnik u lovu na jelena iskoči pa kaže "Stoj, pucaću!" Oni odmah stanu, sjašu, i predaju mu se. Onda sledi petominutno ispitivanje na temu "Šta ste vi?", i kad je zaključio da je jedan Srbin a drugi Hrvat, dolazi drugi četnik pa i on pita "Šta ste vi?" Onda ih odvedu kod Đenerala Glogovca, i on naravno pita "Šta ste vi?"I tako u nedogled. Edited December 15, 2013 by Weenie Pooh
Singer Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ljubav na obali Drine. Ovako i mi svi danas treba!Bikovic ipak nije komunista!
Filipenko Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Garant je ovo jedini sin Živojina Mišića koga će prikazati u seriji...jer vreme je za istinu!!!
dig_chohano Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Au, kakvo govno od serije. Plus sporo u pičku materinu. Umal se ne usrah od onog folksdojčera. I neko je grdne pare u ovo strovalio...
Turnbull Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ovo je negledljivo. Sramno je što su na ovo bačene pare. Ovo je sat mrtvog vremena.
Otto Katz Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Sta je bre ovo trebalo da bude..ko je ovog lika osmislio..Sicer je za ovoga Gering licno..Sti lud, pa svinjski Šicer iz voza je jedini svijetli momenat epizode. Da te berber malo podšiša, HAHAHAHAHA!
Recommended Posts