Dr Arslanagić Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 ok, ovo je sad već ispod svakog nivoa
Turnbull Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Gledam na kompu, i usput nešto prevodim, pa kad počele reklame ja smanjio da mi ne drnda up pozadini, i posle zaboravio da vratim :isuse:Sad prebacim, rek'o - gle ovi Radoševi propričali engleski!Ko zna šta sam sve propustio....
renne Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Jedno veliko ništaSent from my GT-N7100 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 sreća gledaočeva je da ga je radoš ubrzao za 0.5, a nesreća da je i dalje neizmerno dosadnosin dragan prijatno iznenadjenje
Sludge Factory Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Pa dobro jel se konacno pojavi The Draza il' jok?
Nesh Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) Seriji nedostaje samo komentar Ace Stojanovica. Da iz pozadine komentarise dogadjaje i objasnjava ko ide/napada na koju stranu. Nadam se da ce u drugom delu trilogije to ispraviti. Edited November 24, 2013 by Nesh
beatakeshi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Seriji nedostaje samo komentar Ace Stojanovica. Da iz pozadine komentarise dogadjaje i objasnjava ko ide/napada na koju stranu. Nadam se da ce u drgom delu trilogije to ispraviti.
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Pa dobro jel se konacno pojavi The Draza il' jok?samo po imenu, pomenuo ga major stanković tj. nenad jezdić
renne Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Seriji nedostaje samo komentar Ace Stojanovica. Da iz pozadine komentarise dogadjaje i objasnjava ko ide/napada na koju stranu. Nadam se da ce u drugom delu trilogije to ispraviti.:ziga:Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sludge Factory Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 samo po imenu, pomenuo ga major stanković tj. nenad jezdićZnaci fols edvrtajzing, Genereal vec danima sa malih ekrana zove bracu na Drinu, ocekivao sam da ce se u ovoj epizodi konacno prikazati narodu u celini.
radisa Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A jel se sećaš Klingenberga?I ja gledam šta gori, jedino naftna bušotina. Kad je na kraju reko Bože ima li te i ja sam pomislio isto.Ok, moja greška, vidim da je bilo bombardovanje i 11. i 12. aprila. Jebem li ga, komunistička propaganda nas nije naučila i tome. :(Inače, ja sam od dijaloga Poliča i Jezdića, mislio isto o bogu, i zaključio definitivno da ga nema. Da ga ima, ne bi dozvolio da neko snimi ovako nešto, da se to emituje u udarnom terminu i da svi mi ovo gledamo i još posle pričamo o tome.
Giggsy Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Samo da apdejtujem: Fale (zasad) jos samo Nada Blam i Ljiljana Stjepanovic
Кристофер Лумумбо Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ok, ovo je sad već ispod svakog nivoapa rados bajic, ne znam sta ste ocekivali :D
Recommended Posts