Jump to content

Ravna Gora - TV serija

Featured Replies

Epizoda gotova za 10 min a ja ne bih umeo da je prepricam....

Evo ih! Komunjare ruše ustavni poredak!
Jel to za onu sabotažu na pruzi?

Jojj, ja cu moci tek posle ponoci. :-(

Jel ima logike da u štabu bude okačena karta države?

Pa ima, ako je štab u recimo zgradi škole ili nekom državnom nadleštvu.

Koliko je ovo očajnoSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Jel bilo nekohg bobmbardovanja ili sličnog 11-12 aprila? Mislim, 12 april, a sve neke vatre i dimovi po BG, a ne sećam se toga iz istorije.

To su vatre da se ljudi zgrejuSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Vazno je da nam ova epizoda govori da niko nije bio gladan; sto seljak na imanju ( i ako mu je zemlja susna i neplodna) sto vojnik u sumi, sto oficiri negde u zabrdju. Svi su oni tako jeli i pili i senlucili a zemlja se raspadala....

Dobro, za mene to bi bilo to. Ovo je nemoguće gledati, da prekratim vrijeme igrao sam mentalne igrice, kao teatar absurda, lirska etida nad fragmentima dokumenata, parodija istorijskih igrokaza, ne pomaže, frajer je otkrio čarobnu formulu neizdržive dosade.

Vazno je da nam ova epizoda govori da niko nije bio gladan; sto seljak na imanju ( i ako mu je zemlja susna i neplodna) sto vojnik u sumi, sto oficiri negde u zabrdju. Svi su oni tako jeli i pili i senlucili a zemlja se raspadala....
Sekula bio gladan kad je pisao. Nema scene u kojoj neko ne krka
Jel bilo nekohg bobmbardovanja ili sličnog 11-12 aprila? Mislim, 12 april, a sve neke vatre i dimovi po BG, a ne sećam se toga iz istorije.
A jel se sećaš Klingenberga?I ja gledam šta gori, jedino naftna bušotina. Kad je na kraju reko Bože ima li te i ja sam pomislio isto.

Serija je dinamicna ko prenos trke puzeva na 10 kilometara. :Hail: