November 24, 201311 yr Jel bilo nekohg bobmbardovanja ili sličnog 11-12 aprila? Mislim, 12 april, a sve neke vatre i dimovi po BG, a ne sećam se toga iz istorije.
November 24, 201311 yr Vazno je da nam ova epizoda govori da niko nije bio gladan; sto seljak na imanju ( i ako mu je zemlja susna i neplodna) sto vojnik u sumi, sto oficiri negde u zabrdju. Svi su oni tako jeli i pili i senlucili a zemlja se raspadala....
November 24, 201311 yr Dobro, za mene to bi bilo to. Ovo je nemoguće gledati, da prekratim vrijeme igrao sam mentalne igrice, kao teatar absurda, lirska etida nad fragmentima dokumenata, parodija istorijskih igrokaza, ne pomaže, frajer je otkrio čarobnu formulu neizdržive dosade.
November 24, 201311 yr Vazno je da nam ova epizoda govori da niko nije bio gladan; sto seljak na imanju ( i ako mu je zemlja susna i neplodna) sto vojnik u sumi, sto oficiri negde u zabrdju. Svi su oni tako jeli i pili i senlucili a zemlja se raspadala....Sekula bio gladan kad je pisao. Nema scene u kojoj neko ne krka
November 24, 201311 yr Jel bilo nekohg bobmbardovanja ili sličnog 11-12 aprila? Mislim, 12 april, a sve neke vatre i dimovi po BG, a ne sećam se toga iz istorije.A jel se sećaš Klingenberga?I ja gledam šta gori, jedino naftna bušotina. Kad je na kraju reko Bože ima li te i ja sam pomislio isto.