kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 na žalost ove serije, režije se dohvatio neko ko joj je najmanje dorastao. zagrizao je mnogo više nego što može da proguta. čak kasting i nije toliko loš izuzimajući onog makedonca mog prezimenjaka u seriji. kralj, onako ionako će biti još u jednoj epizodi, ima neki snimak na yt njegovog govora, upoređujući ga ovaj mučenik i nije toliko rđav, bar sliči. režijski bilo par zanimljivih zatvaranja jedne i otvaranja druge scene, ali to je sve. fotografija jedina vredna zapažanja. žali bože na šta je stucano 100k€ (po radašinu)obe epizode mogle su stati u jednu, a i ta ne bi bila preterano dinamična. pssad motam po glavi i ne vidim ko bi od aktuelnih reditelja bio kadar da se upusti u ovo, a da liči čemu. radoš sigurno ne
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 fotografija je najgori deo ove uzasne serije.
dillinger Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Hajde da sačekamo naredne epizode. Izdaja i NDH su se zaista dogodili, mene zanima kako će to Radoš da predstavi. Svaka scena kod Radašina ima dublji smisao ne boj se, ne sumnjam da i mujezin tu preti Milisavu klanjem.sad motam po glavi i ne vidim ko bi od aktuelnih reditelja bio kadar da se upusti u ovo, a da liči čemu.radoš sigurno ne Dragojević? ^_^
Giggsy Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nije problem samo sto je on reditelj, problem je i sto je scenarista. Nisam gledao celo, pa necu da komentarisem jos, ali vidim da je uspeo da dovuce sve one sa kojima je radio i na snimanju Sela. Fale (zasad) jos samo Nada Blam i Ljiljana Stjepanovic. Cak je i Manda cetnik
kapetanm Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ako se želi efektan rezultat trebalo bi angažovati nekog sa BBC-a i dati mu da čita ovaj forum sve o ČvsP, oa da snima
hattori Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Tek da ostane ubeleženo da druga epizoda nije išla u HD formatu na RTS HD kanalu, za razliku od prve, kada su me oduševili slikom i tonom.to je ta patina...
Cane Vukic Prebranac Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Народ у бјежанији као да шета корзом.
fikret selimbašić Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nije problem samo sto je on reditelj, problem je i sto je scenarista. Nisam gledao celo, pa necu da komentarisem jos, ali vidim da je uspeo da dovuce sve one sa kojima je radio i na snimanju Sela. Fale (zasad) jos samo Nada Blam i Ljiljana Stjepanovic. Cak je i Manda cetnik Zašto čak, pa Manda je za ulogu četnika diplomiro još '96. kod Dragojevića u LSLG. Ja jedva čekam da vidim Bjelogrlića kao Tita, on je prošo trnovit put, prvo je bio bombaš Sirogojno, onda je bio mladi partizan koji gine na obalama Save u Velikom Transportu, sad kod Radoša glumi druga Vhovnog.
burekdzija Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Prvu epizodu sam izdrzao celu, veceras srecom imao goste na veceri (Nemce!) pa sam krisom uhvatio 10 minuta i doziveo transfer neprijatnosti (od scene u bunkeru pa do drine i dzamije...) i vratio se za astal (verovatno) zelen u licu. PItaju me gosti sta mi je, ja kazem: jebali ste nas surovo pre 70 godina i jos boli.
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 dragojević je uspeo da usere jedan od najboljih dramskih tekstova pisanih na srpskom jeziku2kojotne razumeš se u problematiku, nije ovo pik 'n rol
dillinger Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 dragojević je uspeo da usere jedan od najboljih dramskih tekstova pisanih na srpskom jezikuUopšte nemam takav utisak, štaviše veći problem leži u scenariju. Dragojević je i to zanatski odradio bez greške. Bilo šta iz Georgija je neuporedivo sa ovim sranjcem.
Giggsy Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Zašto čak, pa Manda je za ulogu četnika diplomiro još '96. kod Dragojevića u LSLG. Ja jedva čekam da vidim Bjelogrlića kao Tita, on je prošo trnovit™ put, prvo je bio bombaš Sirogojno, onda je bio mladi partizan koji gine na obalama Save u Velikom Transportu, sad kod Radoša glumi druga Vhovnog.Haha da, Ladno nisam to povezao.Manda je idealan.
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 dragojević je uspeo da usere jedan od najboljih dramskih tekstova pisanih na srpskom jeziku2kojotne razumeš se u problematiku, nije ovo pik 'n rolhaha, namerno sam te pecnuo, nisam ni gledao seriju :D
Nesh Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sad gledam program. Nema reprize za nas nesavesne? Bruka!
Giggsy Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sad gledam program. Nema reprize za nas nesavesne? Bruka! Izvolte:http://www.youtube.com/watch?v=oX4SLvQz5r8
Recommended Posts