allena Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Hm, još razmišljam da li da gledam ili ne... Na sreću tu je internet i piraterija pa ću skinuti i pogledati jednom. E, sad kako ja nisam fan lika i dela g-dina Bajića, ne očekujem ništa jedino mi se čini da vredi videtiGlogovca kao čiča Dražu...
slepa živana Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 jedino mi se čini da vredi videtiGlogovca kao čiča Dražu...ako si fan glogovca, toplo preporučam da pogledaš predstavu metamorfoze u jdp-u, u kojoj ga možeš videti u ulozi vola. spektakularno.
Ryan Franco Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ako Jadoš bude obrađivao i 1945. nadam se da će se dohvatiti i lopte te pojasniti da je Zvezdu osnovala manguparija i studnetarija, a Partizan brkajlije u uniformama.
Filipenko Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Ako Jadoš bude obrađivao i 1945. nadam se da će se dohvatiti i lopte te pojasniti da je Zvezdu osnovala manguparija i studnetarija, a Partizan brkajlije u uniformama.Kao što rekoh, pošto serija ima misiju™ da nas nauči™ šta se dešavalo u Srbiji, a kako znamo da su prva dva dela trilogije Ravna Gora i Užička Republika, i imajući u vidu da je apsolutno dominantna teorija da se u Srbiji ništa nije dešavalo tri godine i da je bila mirna (a to zastupaju pristalice teorije antifašističkih aktivnosti Dragoljuba Mihailovića i četničkog pokreta), očekujem da će se treći deo trilogije baviti oslobođenjem, tj. da će naglo skočiti na 1944/1945. sa nepravednim™ suđenjem Mihailoviću kao kulminacijom i pratećim aktivnostima Odeljenja za Zaštitu Naroda.
Giggsy Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Citajuci ove postove, stekao sam utisak da su se i Partizani i Cetnici i oni neutralni manje-vise slozili da je prva epizoda dno. Eto, to je ono pomirenje o kojem je Rados pricao, a vi se samo zezajte na tu temu
raPe Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nije Pervan. U pitanju je Atila Giric, glumac Novosadskog pozorišta.Hvala,...ja sam bio ubedjen da je Pervan ,...a bila bi dobra fora da jeste
Filipenko Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Ozbiljno? :) Kolika je bila realna gledanost?
renne Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Pa jedno 30% posto od zvaničnog, više ne smem reći zaistaSent from my GT-N7100 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 nijemojedapričamotome:isuse:tako visok šer i nije baš najbolja što može da ti se dogodi u srbiji. posednja epizoda serije moj rođak sa sela je imala najviši šer&rejting u srbiji od kada agb meri isti, iz tolikog rejtinga izlazi da je sekund u bloku koštao oko 1200€ što potencijalnog oglašivača primorava da jedno emitovanje plati nešto manje od 50k€ kao takav je onda idealan za raznorazna prebijanja dugova u trouglu emiter, media buyer, oglašivač. gde najčešće najdeblji kraj izvuče...
renne Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 koeficijent za prvu epizudu na neviđeno je bio 1.2, i nisu se pretrgli sa brojem reklama, a ti fejspalmuj koliko hoćeš, i nemam pojma šta si hteo da kažeš
beatakeshi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) ... Edited November 14, 2013 by beatakeshi
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 facepalmujem na koncept odgovora nijemojedapričamotome™ r & o
Filipenko Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Radoš Bajić: Nisam ni četnik, ni partizan!- Moja porodica je tipična seoska, moravska familija koja je pritisnuta spoljnim nesrećama, gledala da preživi. To vam je bilo u najvećem broju porodica kroz istoriju Srbije. Iz te porodične neutralnosti koju sam nasledio hteo sam da uradim nešto, koliko to umem i mogu, da se taj jaz između jednih i drugih smanji, da se pacifikuje, da se prestane sa lažima u kojima smo decenijama živeli kada je reč o novijoj istoriji koja obuhvata ovaj period - rekao je Bajić."Hteo sam da malo lažem da je to sve bilo isto i da su svi mogli tako, pa sam to pretvorio u projekat koji treba da raskine sa lažnim lažima..."
Recommended Posts