Jump to content

Ravna Gora - TV serija

Featured Replies

off topicDr Nada je žena koja nije otišla ni u penziju, sve zarad njenog žrtvovanja građanima, pacijentima i Beogradu.Kada je onomad bilo glasanje za Oskara popularnosti, išla je po Hitnoj pomoći i kukala i molila da se glasa za nju, pa ako mogu i članovi porodica :D
off topic i dalje@Arkadija;I? Je l' dobila Oskara, odgovori mi molim te, ako znaš? :blink:

Te godine nije, mislim da su je potukli Dragan i Gorica. Bila je totalno skrhana. Posle je svima govorila kako to njoj uopšte nije bitno.

Edited by Arkadija

Lekar, humanista, ovo-ono... :fantom:

:D :Dtnx

Nemojte se s Petrom zajebavat'!29p9pjt.png

Nemojte se s Petrom zajebavat'!29p9pjt.png
:lolol:

Najlakše se podsmijevati, kako tipično. Vidio bih vas da izletite bez papuča. Na ladan beton. Kako da ne.Al dobro to, I epizoda je ostavila dva pokliča s potencijalom za dug život u narodu: ako narod izgubi kralja, izgubio je sve; je li poletio 6. lovački. Ako svaka slijedeća da sličan doprinos, neće da vam treba biti žao utrošenih milijuna.

Edited by king louie

:lolol:
Evo ga jedan junosa sto je zadovoljan prvom epizodom i kome je sve kristalno jasno.http://jankovicsrb.b.../blog-post.html
Да би полудео пре тога мораш бити нормалан. :fantom:
Te godine nije, mislim da su je potukli Dragan i Gorica. Bila je totalno skrhana. Posle je svima govorila kako to njoj uopšte nije bitno.
Dobila je posle za naj beograđanku od Stb-aSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Dobila je posle za naj beograđanku od Stb-aSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Daaaa, ali Oskar je Oskar :lolol: :lolol: :lolol: :lolol:
Najlakše se podsmijevati, kako tipično. Vidio bih vas da izletite bez papuča. Na ladan beton. Kako da ne.Al dobro to, I epizoda je ostavila dva pokliča s potencijalom za dug život u narodu: ako narod izgubi kralja, izgubio je sve; je li poletio 6. lovački. Ako svaka slijedeća da sličan doprinos, neće da vam treba biti žao utrošenih milijuna.
Stao sam kraj tog spomenika i odao počast pre dve nedeljeSTA43057_zps2b297a04.jpgSTA43060_zpsf43410ba.jpg
Stao sam kraj tog spomenika i odao počast pre dve nedelje
Ispravno si postupio.Varaju li me to oči proklete, ili se među amblemima na spomen ploči nalazi i logo firme?

Edited by king louie