Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted
Draza vs Draza imali smo u Povratku otpisanih kad Milan Puzic kao general Abvera odlazi u onu sajdzijsku radnju u epizodi sa Milosem Zuticem kao ubacenim agentom. a za Sutjesku 2 ne boj te se, Djoda jos uvek nije dobio ulogu u RG pa eto prilike :isuse:
Vidi se da nisi od početka sa nama, prvoborci ravnogorci znaju da je pastir Đoda nahranio vojnika Taralića.
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Veovatno nisam prvi :A da se splituje tema sa nazivom:"Život i priključenije Radoša Bajića" ?send from WC šolja by BVK

Posted

priznajem da se nisam od pocetka prikljucio ali kad sam u uvodnim kadrovima video Selo gori u Aprilskom ratu odmah sam prebacio kanal,ali pratim par poslednjih epizoda otkad se i prikljucih ovoj temi tako da mi je Djoda negde promakao jbg

Posted
Eh, sestro slepa, lasno je sad istrajavati kad smo skoro stigli na RG. Gdje si bila u aprilu kad je NjKV bacalo papuče, a Stanoje nikako da se odazove. Ko nije vidio sve epizode ne zna šta je rat i pogibija. Al dobro, bit će dana za megdana.
molim molim zapisnici su tu. od prve stranice, od prvog minuta emitovanja.... i ovo mi je hvala
Posted
molim molim zapisnici su tu. od prve stranice, od prvog minuta emitovanja.... i ovo mi je hvala
Teško je u barutnom dimu i ljutome boju svako lice prepoznati. Ako sam pogrešio, praštaj, sestro (i dovedi 2 svedoka).
Posted

ne greši dušu Lujo, Živana je redenike već 6og aprila okačila....

Posted

Dosta je podela i optuzbi braco! Vreme za finalne poduhvate i bitke. Ostavite se titula i ordenja za neka mirnija vremena!

Posted
ne greši dušu Lujo, Živana je redenike već 6og aprila okačila....
A sutradan ujutro je otišla u Slobodne Srpske Planine da joj gora bude dom. Ali, tamo nije bilo nikoga pa je morala da se vrati kući...

Upućeni tvrde da je batalila brijanje i pre nego što je otadžbina dopala ropstva!

:wicked:

Posted

A ovaj major što se odvojio i otišo sam u planinu... je l' će on sad postati Golum?

Posted

postaje nedićevac u misiji spasa srbskog naroda od zlih švaba

Posted

Jesu to kao neki plavi šlemovi, što formiraju tampon zonu međ' nemilog okupatora i srbske nejači?

Posted

E jebem ti III srpski ustanak i ovakvu vojsku, sve moram sam! Singeru, Syme, Pogranični, kakav je ovo način, opet negdje žderete umjesto da postavljate najavu. Šta ste vi?! Sve ću da vas ražalujem! У десетој епизоди "Равне горе", чија се радња одвија средином месеца маја 1941. године, Станоја Таралића затичемо у немачком затвору у Љигу. И док стрељачки вод пред његовим очима коси двојицу осуђеника, жандармеријски капетан улази у затворску ћелију и држећи списак у рукама, чита управо његово име.А у селу Струганик, у родној кући војводе Живојина Мишића, његов син Аца Мишић дочекује свог старог ратног друга, пуковника Драгољуба Михаиловића.Чека се коначна одлука: хоће ли се мајор Мишић придружити Дражи и Брзом одреду.

Posted
E jebem ti III srpski ustanak i ovakvu vojsku, sve moram sam! Singeru, Syme, Pogranični, kakav je ovo način, opet negdje žderete umjesto da postavljate najavu. Šta ste vi?! Sve ću da vas ražalujem!
Zadnja epizoda, nastavak snimanja je neizvjestan, tuga a ne ždranje i opijanje je ono što mene mori ovih dana đenerale Lujo. Evo, i ovu rakiju neću popiti dok ne saznam hoćemo li imati priliku da vidimo nove epizode.
Posted (edited)

.

Edited by Syme