Roger Sanchez Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Meni je teško srediti dojmove, moram ubrzati ovih prošlih sat vremena, ali.... Tito dandy fura dobre ribe u dobrom autu i daje jasne instrukcije naredbe i direktive četvorici budućih velikana, Čiča neobrijani i neokompašeni vodič izvidničke čete ka-pe doma! Čemu 4 godine muka, sve se vidjelo na početku!Jese Samardžiću već puši iz ušiju? Oćmo reakciju od reakcije!
namenski Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ne znam, kad smo kod sredjivanja utisaka, pravi fanovi JVuO posle ove serije tri meseca iz kuce ne bi smeli nos da pomole.Samo u gluvo doba po cigarete
Singer Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Predlažem Singera za predsednika RG fan club-a!Hvala brate Syme, hvala!Ostavimo, ipak, titule onima koji ce o nasim borbama tek pisati. Onima koji ce nase napore u vecne stranice historije pohranit... nekoj novoj, Bajic, familiji!
vathra Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 no ko je tip n čiji se pomen drug valter onoliko ražestio?Мустафа Голубић, лик и по.http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B0_%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%9BТо су убацили да би се видело да је друг Валтер био против њега и да му је сместио хапшење.
nautilus Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Kapetan Ilic obecava, ali kasno sada vec je 9 epopeja.Nego, jel zna neko ko onako mucki i nekaznjeno napade nase? moja teorija je da nas je napala nasa prethodnica. Ko oni husari kad smo onomad za austriju ratovali protiv turaka pa se izgubili u magli.
Turnbull Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Hvala brate Syme, hvala!Ostavimo, ipak, titule onima koji ce o nasim borbama tek pisati. Onima koji ce nase napore u vecne stranice historije pohranit... nekoj novoj, Bajic, familiji!Ti ćeš tada biti mudar i odmeren, Lujo će se odmetnuti, a ja ću nositi šubaru! Pokušaćeš da nas pomiriš, ali uzalud!
namenski Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 moja teorija je da nas je napala nasa prethodnica. Ko oni husari kad smo onomad za austriju ratovali protiv turaka pa se izgubili u magli.To treba rascistiti, istorijske istine radi.Pa to je ipak prvi okrsaj prvog gerilca Evrope.
Otto Katz Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ne znam, kad smo kod sredjivanja utisaka, pravi fanovi JVuO posle ove serije tri meseca iz kuce ne bi smeli nos da pomole.Samo u gluvo doba po cigarete Da, šteta što nam nema pravih vojnika JVuO, onih naših s č&p topića, ali koga nema, bez njega se može, naša borba ne čeka. Daklem oko VŠ, svi se proljepšali, Đido i porastao, samo JBT poružnio i još nekako opako govori, zlo. Vathr. Popoviću, Milutinoviću, Đido, Rankoviću. Bolje da im je okačio kartice s imenima. Koča liberal, ako moramo raditi u konspiraciji, to je onda gušenje slobode govoro, qu'est-ce que c'est?Nedićevci kolaboriraju i plaču. JVuO kolje i ne zna šta s time, same ruke idu. I ladno ostavi da se ne zna ko puca, klasični Ed Wood, detalji.
Takeshi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Hteo je da kaze Bajicu Rados da je Kraljeva vojska (tj. Oficiri) bila obrazovana i znala za red i postovanje pa je prvo valjalo malo proljudikati sa domacinom o opstim temama pre nego sto se pita konkretna stvar - gde je Ravna Gora?"dobro jutro, izvinite sto vas prekidam..." gospodski.ali tito. :0.6:"bogati... kako ono vi kazete?"
Roger Sanchez Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Bjela govori hrvatski da ga cijeli Yagreb rayumije!'
Turnbull Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A otkud Titu pare za ono odelo? Proneverio KP članarinu? Ili masonske veze?
nautilus Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 koca je u to vreme bio izbacen iz partije zbog toga sto je pod batinama u policiji odao neke tajne.
namenski Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 samo JBT poružnio i još nekako opako govori, zlo....Opomenuo sam vas: kako da ne bude ljut kada mora na dva sastanka u istom odelu.On!Svalercina stara i kicos!
namenski Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 koca je u to vreme bio izbacen iz partije zbog toga sto je pod batinama u policiji odao neke tajne.Ti si bre jedan, jedan....REAKCIONAR!!!
Recommended Posts