November 22, 20204 yr Pustim ove koncerte i resetujem impresije o 90% albuma nove WM scene. Djafer i 2/3 Taksim trija, pa Taksimi. Na kraju tri majstora.
April 7, 20214 yr od 1 aprila dosao novi kolega kod mene u tim. radoznao kakav jesam ukucam njegovo ime u google da vidim gde je i sta radio, kad ono iznenadjenje
April 14, 20214 yr Kako ovo dobro vozi - moze u ponoc, moze ujutru - manges, passion, drugs, jail, disease, death... Ceo album je prajsles
June 9, 20213 yr Odlican spoj Sa koncerta u Pesti povodom ulaska Madjarske u EU, ako se dobro secam. Ceo koncert je na YT. Edited June 9, 20213 yr by I*m with the pilots
June 27, 20213 yr Nau plejing... Indijac flautista Ronu Majumdar u drustvu Ry Coodera i Jon Hassella (RIP)... tabla tj perkusije svira Abhijit Banerjee Ima po internetu koga zanima, i to u SACD/Hi-Res FLAC formatu... Zvuci bozanstveno, samadhi.
July 7, 20213 yr Vjerovatno je vec bilo ali evo opet. Tesfa Maryam Kidane - Heywete Na jednom od albuma Ethiopiques. Ovo je moglo i na topic Jazz. Pocinje u laganom ritmu saksofon + klavir i bubnjevi. Taj ritam se ponavlja dva tri puta i taman kada pomislis ovo je dobro ali ako nastave ovako postace dosadno, dolazi gitara i mjenja saksofon. Ritam se mjenja postaje groovy, prvi akordi gitare me podsjecaju na neku talijansku baladu. Genijalno. Ova pjesma mi je najbolja na ovim ethiopiques albumima (koje obavezno treba poslusati). Edited July 7, 20213 yr by borris_