wayfaring stranger Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Pustim ove koncerte i resetujem impresije o 90% albuma nove WM scene. Djafer i 2/3 Taksim trija, pa Taksimi. Na kraju tri majstora.
Jumanji Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 https://www.youtube.com/embed/7Vw17WnuWp8?feature=oembed 2
Ros Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 od 1 aprila dosao novi kolega kod mene u tim. radoznao kakav jesam ukucam njegovo ime u google da vidim gde je i sta radio, kad ono iznenadjenje 1
אַף אֶחָד Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Kako ovo dobro vozi - moze u ponoc, moze ujutru - manges, passion, drugs, jail, disease, death... Ceo album je prajsles 1
Ros Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 u tom stilu, sa krita i moj kritski favorit andonis marcakis 1
I*m with the pilots Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) Odlican spoj Sa koncerta u Pesti povodom ulaska Madjarske u EU, ako se dobro secam. Ceo koncert je na YT. Edited June 9, 2021 by I*m with the pilots
Indy Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Nau plejing... Indijac flautista Ronu Majumdar u drustvu Ry Coodera i Jon Hassella (RIP)... tabla tj perkusije svira Abhijit Banerjee Ima po internetu koga zanima, i to u SACD/Hi-Res FLAC formatu... Zvuci bozanstveno, samadhi.
borris_ Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 (edited) Vjerovatno je vec bilo ali evo opet. Tesfa Maryam Kidane - Heywete Na jednom od albuma Ethiopiques. Ovo je moglo i na topic Jazz. Pocinje u laganom ritmu saksofon + klavir i bubnjevi. Taj ritam se ponavlja dva tri puta i taman kada pomislis ovo je dobro ali ako nastave ovako postace dosadno, dolazi gitara i mjenja saksofon. Ritam se mjenja postaje groovy, prvi akordi gitare me podsjecaju na neku talijansku baladu. Genijalno. Ova pjesma mi je najbolja na ovim ethiopiques albumima (koje obavezno treba poslusati). Edited July 7, 2021 by borris_ 1
Recommended Posts