Jump to content

Evrovizija 2013

32 members have voted

1. 1. Tri naše će poći kako?

• Kao bose po trnju (ispadaju u polufinalu)
      14
    • Kako-tako (uće u finale, a tamo potop)
      11
    • Sasvim dobro (gornja polovina u finalu)
      4
    • Sjano (top 3)
      0
    • Pobeda!
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Makedonci nisu veceras.1. Austrija – Natalija Keli, “Shine”2. Estonija – Birgit Igemel, “Et uus saaks alguse”3. Slovenija – Hana Mancini, “Straight into love”4. Hrvatska – grupa “Klapa s mora”, “Mižerja”5. Danska – Emeli de Forest, “Only teardrops”6. Rusija – Dina Garipova, “What if”7. Ukrajina – Zlata Ognjevič, “Gravity”8. Holandija – Anauk, “Birds”9. Crna Gora – sastav “Who See” feat. Nina Žižić, “Igranka”10. Litvanija – Andrijus Pojavis, “Something”11. Belorusija – Aljona Lanskaja, “Solayoh”12. Moldavija – Aljona Mun, “O mie”13. Irska – Rajan Dolan, “Only love survives”14. Kipar – Despina Olimpiju, “An me thimase”15. Belgija – Roberto Belarosa, ”Love kills”16. Srbija – “Moje 3”, “Ljubav je svuda”

Opa Mikiiiiiii idemooooo

Ovo je moja evrovizija!!!

Cg i Danska idu dalje 1/1 a tradicionalno i Rusija. Za sada bih rekao da i nase imaju sanse zahvaljujuci onim otuznim baladama i ekipom zemalja koje glasaju veceras.Beloruska elena paparizu

Belorusi doneli kuglu. Da se pokaze superiornost socijalizma. Ko u dobra stara vremena.

To Belarusija!!!Sent this post by using Tapatalk 2 and HTC phone

Novi trend socijalizacije mentalno retardiranih u Belorusiji - pisanje pesama.

Vidi se da su nasi radili na pripremi beloruskinje!

Edited by Sludge Factory

Beloruska Beyonce?? :o Dinamična, trebalo bi da ode dalje ;)

Nas covektm je scenograf!!!

nisam sve cuo, kasno sam se ukljucio, al u poplavi proliva je najbolja ruskinja do sada

Uh, kakav fucking beloruski slatkiš :P

Najbolje noge na svetu sa haubom FAPa mesto glave.

Ova evrovizija ko sajam robotike