Caligula Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ako sam dobro video ni hrvati ni slovenci ?Hrvati su realno bili qratz.
đorđe geprat Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 pa, prošlo je svo četvoro s vrha moje liste a boga mi, bićete i vi sretni sa beloruskinjom.
Takeshi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 to je ta evropska ravnopravnost, sest velikih zemalja bez kvalifikacija, direktno. mogla bi to neka komisija da ispita!
morgana Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 predlazem bojkot finalne veceri u znak protesta! ovo ce mi biti prva godina u nekoliko godina da ne gledam finale. zlikovci.
teacher Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 predlazem bojkot finalne veceri u znak protesta! Prošla je beloruskinja, ostalo je nevažnoSent from my iPad using Tapatalk HD
Budja Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Naravno da je Balkan prso kad jeste bio losh, ukljucujuci i nase.Medjutim, cinjenica da su Belgija i Holandija u finalu, mozda po prvi put od uvodjenja telefonskog glasanja, govori da je 1 polufinale bilo dosadno.Ajde da vidimo drugo.
Roger Sanchez Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 jbg, kad tad se moralo dogodit da su nas pročitali
đorđe geprat Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jbt, ladno holandija prošla, a austrija ništa! Auuu kakvi prevaranti. Prosla Holandjanka a od nasih niko. Uaaaa. jbte ajde sad na stranu sva prica ali jbna holandija od nje smo bolji pet puta...A Hrvati vec 3-4 put duvaju! ne bih se složio s vama
Кристофер Лумумбо Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 jbg, kad tad se moralo dogodit da su nas pročitalinikad, dogodine u sarajevu.
Recommended Posts